Salon za masažu i negu tela "SPA Studio Felicita"

Vizantijski bulevar br.86, lok.5, 18000 Niš

018 515 444
064 2 704 703

e-mail kontakt
Posetite nas na Fejsbuku

Salon za masažu i negu tela “SPA Studio Felicita” – Reiki tretmani 

Reiki je metoda tradicionalne medicine za unapredjenje zdravlja. Ona se zasniva na kanalisanju Univerzalne životne energije koja kod primaoca jača odbrambene sposobnosti organizma, povećava životnu energiju, vodi do poboljšanja zdravlja, ali i do poboljšanja kvaliteta života. Kod nas je ona legalizovana i od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije uvrštena u sredstva za unapredjenje zdravlja i rehabilitacije.

U prevodu sa japanskog jezika, Rei Ki znači Životna, Božanska energija. Ova Univerzalna, Božanska energija potiče iz univerzuma. To je energija koja je sveprisutna i podržava funkcionisanje svemira, a samim tim i sve oblike života na Zemlji. Reiki veština omogućuje da kroz telo i ljudski energetski kanal protiče ona količina ove energije koja je neophodna da bi osoba postigla optimalno psihofizičko stanje. Kanalisanje energije vrši se polaganjem ruku na odredjene oblasti tela. Reiki metoda nema štetnih efekata i može se kombinovati sa metodama savremene medicine ili tehnikama za duhovni rast. Reiki tretman pomaže u oslobadjanju od stresa i pruža duboku relaksaciju, povećavajući istovremeno odbrambene funkcije organizma. Uz pomoć Reiki metode, možemo raditi na postizanju ciljeva, oslobadjanju od štetnih navika, povećanju nivoa kreativnosti…

Reiki praktičar Jelena Mitić

Spa predstavlja ono mesto posvećeno poboljšanju kvaliteta života kroz razne profesionalne servise koji pomažu obnavljanju uma, tela i duha. Spa u prevodu znači ”zdravlje iz vode” i nastala je na osnovu izraza “sanus per aquam”.

Spa tretmani predstavljaju ne-medicinske procedure koje pomažu zdravlju tela. Prema spa definiciji, to uključuje procedure koje koriste najnovije tehnologije, opremu i nove efikasne proizvode od isključivo prirodnih sastojaka.

Popularnost spa neprestano raste sve više kako ljudi pronalaze sebe u opuštanju u dnevnim spa tretmanima i masaži. Spa filozofija želi da postavi novi, zdraviji životni stil svojim klijentima  po pravilima zdrave ishrane i edukaciji o zdravim životnim navikama.

SPA Studio Felicita nudi svojim klijentima masažu po veoma povoljnim cenama

      Relax masaža celog tela ili parcijalna
      Masaža sa akupresurom
      Masaža vulkanskim kamenjem
      Terapeutska masaža
      Sportska masaža
      Anticelulit masaža
      Limfna drenaža
      Masaža lica
      Reflekso terapija

Nudimo i pet različitih tretmana lica:

      Felicita antiage tretman  – maska za podmlađivanje
      Felicita hydra intensive  – maska za intenzivnu hidrataciju
      Felicita hydra basic                   – maska za hidrataciju umereno dehidrirane kože
      Felicita detoxic             – maska za detoksikaciju umorne kože pušača
      Felicita young                           – maska za mladu problematičnu kožu

 SPA tretmani ruku i nogu:

Opustite se i uživajte u mirisnim notama narandže i limuna. Opušta i hidrira umornu kožu nogu i ruku, odstranjujući odumrli sloj ćelija sa kože i dajući pri tome predivnu mirisnu notu.

 Parafinski tretman ruku i nogu:

            Parafinski tretman u ovim hladnim danima pomoći će osetljivoj koži da se nosi sa svakodnevnim izazovima. Ispucale ruke, pojava suve kože i crvenila je nešto što uz parafinski tretman može da se prevaziđe.

            Mirisna nota breskve i narandže doprineće opuštanju svih vaših čula.

 Higijenski manikir i pedikir:

            Svojim rukama i nogama koje nas služe po ceo dan dugujemo bar toliko da im obezbedimo minimalne uslove za dalji rad.

 Depilacija šećernom pastom:

            Jantar – egipatska depilacija ili depilacija šećernom pastom.

Šećerna depilacija je jedna od najstarijih depilacija, a naziv egipatskaduguje svom geografskom poreklu i kraljici Kleopatri koja se i sama služila tom metodom uklanjanja dlačica.

            Šećer, voda i limunov sok čine šećernu pastu koja se koristi za depilaciju.

            Osobama sa osetljivom kožom preporučuje se depilacija šećernom pastom, budući da je njen sastav prirodan, bez konzervansa, aditiva i veštačkih boja.

            Kod depilacije šećernom pastom nema iritacije kože, koža ostaje laka i baršunasta zbog čega je ovaj metod manje bolan od obične depilacije.

            Pošto nije vruća nema iritacije kože i pucanja kapilara a samim postupkom obavlja se i blagi piling tela.

            Samom depilacijom smanjuje se broj uraslih dlačica. Obzirom da se uklanjanje vrši u smeru rasta dlačica, ova vrsta depilacije omogućava uklanjanje dlačica i od samo 2mm dužine. Dlačice rastu sporije, mekše i ređe a vraćaju se tek nakon 4 do 6 nedelja.

            Vremenom folikul dlake i njen koren u potpunosti oslabe što rezultira potpunoj depilaciji. Ova metoda je dobra jer se njome uklanja i do 90% dlačica sa korenom dok se u klasičnoj depilaciji uklanja do 50%.

            Posebno se preporučuje za depilaciju osetljivih zona kao što su prepone, pazuh, lice i ruke.

 
Depilacija hladnim voskom:

            Za one koji nisu spremni da isprobaju nešto novo, nudimo depilaciju hladnim voskom sa čokoladom. Pogodna je za osetljivu kožu a prijatna aroma čokolade pruža dodatnu ugodnost tokom depilacije.

            Vosak je obogaćen uljem kakaoa koji neguje , hidrira i sprečava iritaciju kože pri čemu je omogućena depilacija i osetljivih delova. U sebi sadrži Nacre (sedef) koji pruža dodatnu zaštitu osetljivoj i suvoj koži.

            Prijatna aroma voska bez alergena.

UZ i Bioptron

Iz ponude izdvajamo i tretman ultra zvukom i bioptron lampom koji se koriste kako u terapeutske tako i u estetske svrhe.

            Samo u promo periodu tretmani su 50% jeftiniji.

Zakazivanje možete obaviti na telefon 064/2-704-703,
lično na adresi Vizantijski bulevar 86 lokal br 5
ili preko naše fb stranice SPA Studio Felicita.

Vaša  sreća je sa nama  SPA Studio Felicita

Exe-Net