Sajam zdravog odrastanja za povratak pravim vrednostima

Sajam zdravog odrastanja

Promocija zdrave igre i zdravog odrastanja glavni je povod formiranja zajednice Sajma zdravog odrastanja. Kroz kreativne, sportske i edukativne radionice želimo da podstaknemo, kako decu, tako i roditelje, na doziranu i umerenu fizičku aktivnost, kao i odvajanje od svakodnevne potrebe za mobinim telefonima, tabletima i smart tehnologijama od kojih smo više nego zavisni.

Vraćamo tradiciju na velika vrata uz smernice stručnjaka u svojim oblastima.

Da li se sećate bezbrižnosti, radosti i igre, kada su dvorišta, parkovi i ulice bili naša igrališta, a ne svet sa ekrana “pametnih” telefona?

Odlučili smo da učinimo nešto za našu decu i vratimo ih pravim vrednostima! Naš sajam je više od događaja. To je pokret za zdravije odrastanje naše dece.

Brojni lokalni izlagači predstaviće svoje obrazovno, kulturno, sportske usluge, kao doprinos očuvanju blagostanja onih koji nam najviše znače.

Svi delimo istu viziju – decu ponovo vratiti u parkove, dvorišta Slob ulice, gde mogu da trče, igraju se, maštaju i istražuju svet oko sebe. Ovo je i poziv na borbu protiv konstantnog zurenja u Slobodan, televizore i računare. Poziv na zabavu, radost, smeh, igru, maštanje… na sve one divne stvari koje čine detinjstvo nezaboravnim!

Neka naša deca odrastaju srećna, zdrava i radosna, igrajući se i učeći, baš kao što smo mi nekada.

Pridružite nam se na ovom važnom putovanju!

“Sajam zdravog odrastanja” očekuje vas pod otvorenim nebom niške Tvrđave 19. i 20. avgusta  od 17 do 20 časova na potezu od Beogradske kapije, na zelenoj površini iza Paviljona i asfaltiranoj stazi do Salona 77. Ulaz je slobodan.

Izvolite da zajedno kreiramo svetlu budućnost našoj deci.