Rolerijada „Pantelej 2018“ na Somborskom bulevaru u Nišu

Rolerijada 2017; Foto: FB SK
Rolerijada 2017; Foto: FB SK "Extreme" Niš

Na Somborskom bulevaru u Nišu, u subotu, 23. juna sa početkom od 17 časova biće održana Rolerijada “Pantelej 2018”, druga po redu,  u organizaciji Sprotskog kluba Extreme.

Osim takmičarskog, rolerijada u Nišu ima i zabavni karakter, pa organizatori pozivaju sve ljubitelje ovog sporta da prisustvuju trkama.

Učesnici trka biće deca u nekoliko starosnih kategorija, od onih najmlađih do 5 godina do 16 i više godina.

Troje prvoplasiranih takmičara u svakoj kategoriji dobiće medalje, dok će četvrtoplasirani i petoplasirani dobiti diplome. Predviđeni su i razni pokloni iznenađenja.

Trka je prvobitno trebala da bude u subotu 16. juna, ali zbog najave loših vremenskih uslova odložena je za 23. jun, najavljuju na FB stranici Sportskog kluba “Extreme”.

Izmena režima saobraćaja

Zbog organizacije manifestacije „Rolerijada – Pantelej 2018.“ u subotu 23. juna 2018. godine, u vremenskom periodu od 16:00 do 20:00 časova vrši se potpuna obustava saobraćaja na delu Somborskog bulevara, od kružnog toka sa Studeničkom do raskrsnice sa Ulicom Despota Đurđa.

U navedenom periodu linija broj 5 javnog prevoza: Železnička stanica – Somborska će biti skraćena do kružne raskrsnice ulica Somborska – Studenička.

Global Digital Clinik