Restoran Tri cveta lux
Knjaževačka 20,
18000 Niš

018 215 356
Ketering 064 559 00 38

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas na Instagramu

Restoran TRI CVETA je počeo sa radom 1975.godine. U opuštajućoj atmosferi i luksuznom i toplom enterijeru za Vaš užitak serviraju se najukusnija i najkvalitetnija jela koja svojim kvalitetom i vizuelnim užitkom mogu da zadovolje potrebe i najzahtevnijih posetilaca.

U ponudi se nalaze razne vrste salata, brusketi i sendviči, potaži, paste, bifteci, pileći, ćureći i svinjski filei, ribe, morski plodovi, kao i raznovrsne poslastice.

Restoran TRI CVETA je ekskluzivno mesto za sve Vaše proslave. Organizujemo veselja povodom svadbi, venčanja, rođenja, rođendana, krštenja, matura, godišnjica, jubileja…

Bogat izbor ukusne hrane, od hladnog predjela do gotovih jela i jela sa roštilja, uz najkvalitetnija pića, po pristupačnim cenama. Kapacitat restorana je oko 100 zvanica u prelepom, toplom i klimatizovanom prostoru, sa vrhunskom uslugom profesionalaca.

Ketering Tri cveta

Ketering je deo mobilnog ugostiteljstva i predstavlja serviranje, posluživanje i aranžiranje hrane izvan mesta u kome se hrana proizvodi.

Bitan segment rada keteringa Tri cveta upravo jeste klasičan ketering, a širok asortiman proizvoda, najkvalitetnije namirnice, domaće recepture, posedovanje potrebnog inventara, osoblja i iskustva, omogućavaju nam da Vam izađemo u susret u svakom pogledu.

Bilo da želite da napravite zabavu, ili da ugostite poslovne partnere, mi ćemo Vam pomoći da taj dan prođe u bogatstvu ukusa.

Koktel roštilj, slani rolati, mini pohovane palačinke i pice, slane i slatke pite, proje, peciva, torte i sitni kolači samo su deo ponude koju od nas možete da dobijete, a stručni tim daće Vam najbolji savet u pogledu količine, odabira i načina serviranja hrane