TEO’S kafe – restoran 

TEO’S
General Bože Jankovića 1,
18000 Niš

069 555 99 09

Pratite nas na Instagramu

Online menu 

Novo ime, novo iskustvo, novo zadovoljstvo – baš ovako može da se opiše boravak u nekadašnjem „Dijalog kafeu“ koji je postao „TEO’S“ kafe-restoran sa autentičnim ambijentom ali i raznovrsnijom ponudom hrane i pića.

Proslavite svoje najlepše trenutke sa nama, a mi vam garantujemo lep i nezaboravan provod uz prijatnu atmosferu „Teo’s“ kafea i specijalitete naše kuhinje!

Organizacija svih vrsta proslava do 50 gostiju!

„TEO’S“ kafe – restoran sve vas poziva na uživanje u kafi, piću i hrani u prijatnom ambijentu i bašti koja je prostrana, a opet sakrivena od gradske vreve i sunca, gde na miru možete da vodite poslovne razgovore sa svojim saradnicima.

Rođendaonica „Teo’s“, oaza zabave i radosti za sve mališane

Smeštena u srcu našeg grada, rođendaonica „Teo’s“ je postala omiljeno odredište za rođendanske proslave i druge posebne događaje dece.

Uz besprekoran ambijent i sjajnu atmosferu, rođendaonica „Teo’s“ takođe nudi širok izbor rođendanskih paketa. Roditelji se mogu opustiti i uživati dok se stručni tim brine o svim detaljima proslave.

Uz mnoštvo igara i aktivnosti, vaši mališani će se osećati kao pravi slavljenici, dok mi brinemo o svakom detalju. Zabava, smeh i avantura, dođite da proslavimo zajedno i napravimo dan za pamćenje – dobrodošli na nezaboravne dečije rođendane u našoj igraonici!