Repertoar niških bioskopa u prvoj nedelji januara

Foto: Ilustracija, Pixabay

U prvoj nedelji nove godine repertoar niških bioskopa donosi izuzetnu priču „Beše jednom“. Gledaoci će imati prilike da saznaju šta se dešavalo Petru Panu i Alisi pre Nedođije i Zemlje čuda.

U prvoj nedelji januara prepustite se čarima tople porodične priče. Ova priča nam otkriva kako su nastale dve fantastične legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čuda.

Kako se situacija Lidltonovih pogoršava, i Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice – avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gde spoznaju neverovatna otkrića o poreklu svog oca. Ohrabren, Petar odlučuje da pobegne u večno dečaštvo na daleko ostrvo Nedođija. U međuvremenu, Alisa se upušta u svet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gde shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor. U glavnim ulogama nalaze se Dejvid Ojelovo, Ana Čanselor i Andželina Džoli, dok je rediteljka filma Brenda Čepmen (“Hrabra Merida”).

Repertoar Cineplexx-a od 31. decembra do 6. januara

u prvoj nedelji
Radno vreme tokom praznika

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 31. decembra do 6. januara

2. i 3. januara u ovom bioskopu organizuje se Porodični vikend.

Vilin Grad: Prvi Porodični vikend u 2021. godini