Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 7. do 13. marta

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš se ove nedelje nalazi šest novih naslova i dva događaja - Comic night  i Porodični dan:
Na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš se ove nedelje nalazi šest novih naslova i dva događaja - Comic night  i Porodični dan:

Na repertoaru bioskopa Cineplexx Niš se ove nedelje nalazi šest novih naslova i dva događaja – Comic night  i Porodični dan:

  1. ,,Kapetan Marvel” – Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Comic night u bioskopu Cineplexx Niš zakazan je za sutra u 20 časova uz poklone za sve posetioce i najnoviju Marvelovu avanturu. Ne propustite da u period od srede do nedelje 10. marta budete deo magije koja prati superheroje. Za jedinstvenu uspomenu iz bioskopa Cineplexx Niš pobrinuće se illustrator koji će vaš lik pretvoriti u lik superheroja. Čekamo vas! 

  1. ,,Kako da dresirate svog zmaja 3” SINH – Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!  Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima. U sinhronizaciji ove epske animirane avanture, učestvovali su Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predrag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić, Željko Maksimović, Marko Mrđenović, Milan Milosavljević, Nemanja Živković, Vesna Paštrović i Kosta Bogdanić.

Porodični dan u bioskopu Cineplexx Niš uz najnoviju epsku avanturu, zakazan je za ovu nedelju. 10. mart od 12 do 17 časova. Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinaraza 2D projecije, uživajte porodično u sjajnu animiranu priču na velikom platnu najmodernijeg bioskopa u gradu! Za sve mališane, pripremili smo poklon!

  1. ,,Zelena knjiga” – Ovogodišnja dodela nagrade Oskar bila je u znaku ovog filma, koji dobilo nagradu za najbolji film, najbolju sporednu mušku ulogu i originalni scenario. Inspirisan istinitom pričom, film prati neobrazovanog ali dovitljivog izbacivača italo-američkog porekla koji postaje vozač afro-američkog klasičnog pijaniste.. Na tom putu, dvojica potpuno različitih ljudi suočavaju se sa nepravednošću američkog sistema i stiču poštovanje prema talentima onog drugog, kao i snagu da se zajedno odupru nevoljama. Rađa se prijateljstvo i razumevanje kje će promeniti njihove živote. Glavne uloge tumače Vigo Mortensen, Maeršala Ali I Linda Kardelini.  Režiju potpisuje Piter Fareli inspirisan pričom o istinskom prijateljstvu koje je nadmašilo rasne, klasne i društvene prepreke ranih 60-tih godina u Americi.
  1. ,,Crni anđeo” – Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, Ortega se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti – Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan, i izgleda kao pravi anđeo. Kako neko toliko lep može da bude toliko ružan iznutra? Ovaj film pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama, i oplemenjen momentima humora. Ovo je subverzivan krimi triler koji na inovativan način ruši konvencije žanra.
  1. ,,Poslednji Srbin u Hrvatskoj” – Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na globalnom nivou vodi se još veća borba – voda je postala dragocenija od nafte! Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju od toga da zarate, osvoje, unište, pa čak ni da ubace zombi-virus! Zagrebačkog bonvivana Miću zombi-epidemija zatiče potpuno nespremnog… Glavne uloge tumače Krešimir Mikić, Hristina Popović, Tihana Lazović, Dado Ćosić, a režiju potpisuje Predrag Ličina.
  1. ,,Tajna svetionika “- Film je zasnovan na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterija  Flananskog ostrva. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj istoriji i koji stručnjaci nisu sasvim  uspeli da reše  sve do danas. U januaru  1900.g., tri muškarca, koji su radili kao svetioničari na ostrvima Flannan, nestali su bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Uprkos sveobuhvatnim potragama, nijedan trag nikada nije pronađen. Iako nisu našli čuvare tek sagrađenog svjetionika, pronađeno je nekoliko vrlo neobičnih tragova. Na kuhinjskom su stolu još uvek bili obroci od mesa i krompira, a jedna je stolica bila oborena. Kreveti su bili neuredni, a satovi zaustavljeni. Lampe su bile temeljno  očišćene i spremne za korišćenje, a dva od tri kaputa nisu bila u ormaru. Ulazna vrata bila su uredno zaključana… Sjajnog Džerarda Batlera gledamo u glavnoj ulozi.

ČETVRTAK 7. mart/PETAK 8. mart / PONEDELJAK 11. mart / UTORAK 12. mart / SREDA 13. mart   

Kapetan Marvel  – 15:00, 19:05, 21:30
Kapetan Marvel 3D – 17:30, 20:00, 22:30
Kako da dresirate svog zmaja 3 SINH – 14:55, 17:00
Kako da dresirate svog zmaja 3 SINH 3D – 116:10, 18:15
Crni anđeo – 20:20            
Tajna svetionika – 17:15 
Zelena knjiga – 21:40       
Alita – borbeni anđeo 3D – 19:15                 
Ledena potera – 16:20    
Poslednji Srbin u Hrvatskoj – 18:40            
Replike – 22:40  
Taksi bluz – 20:30              
Čovek iz senke – 22:20

SUBOTA 9. mart / NEDELJA 10. mart

Kapetan Marvel – 15:00, 19:05, 21:30      
Kapetan Marvel 3D – 12:30, 17:30, 20:00, 22:30   
Kako da dresirate svog zmaja 3 SINH – 12:10, 14:55, 17:00
Kako da dresirate svog zmaja 3 SINH 3D – 12:00, 15:05, 16:10, 18:15
Crnia nđeo – 20:20
Zelena knjiga – 21:40                       
Alita – borbeni anđeo – 12:40
Alita – borbeni anđeo 3D – 19:15 
Aladin i čarobni ćilim SINH – 14:30
Ledena potera – 16:20    
Poslednji Srbin u Hrvatskoj – 18:40            
Replike – 22:40  
Tajna svetionika – 17:15 
Taksi bluz – 20:30
Čovek iz senke    22:20