Yu Tim – Rent a car
– Dolazni terminal aerodroma
“Nikola Tesla” Beograd
– Dolazni terminal aerodroma
“Konstantin Veliki” Niš
– Kozaračka 4, Niš

062 25 25 50

rentacarnis@yutim.rs
www.yutim.rs
Smeštaj u Nišu www.primalux.rs

Zapratite nas na:
Facebook, Twitter, Instagram

Agencija Yu Tim Rent A Car, (bivši “KOMPAS”), je prva agencija za iznajmljivanje automobila na prostoru bivše Yugoslavije.

Sa tradicijom dugom preko 45 godina poseduje veliko iskustvo. Osnovana je 1962 godine sa ciljem da ispuni sve Vaše želje i potrebe za prevozom robe i putnika.

U svojoj floti Yu Tim Rent A Car poseduje vozila izuzetnog kvaliteta, opreme i udobnosti svih kategorija. Vozila su prosečne starosti od 1.godine, počev od malih i srednjih, preko velikih i specijalnih do onih najluksuznijih.

Uz povoljne uslove, popularne cene, veliko iskustvo zaposlenih i dostupnost 24 sata – 365 dana u godini upotpunjuje visok nivo pružanja usluga.

DODATNE USLUGE

TRANSFERI

Vršimo profesionalnu uslugu TRANSFERA pojedinaca, ili grupa do hotela u Beogradu i Novom Sadu. Bezbednost i udobnost na prvom mestu. Sve u skladu sa propisanim merama bezbednosti.

DUGOROČNI NAJMOVI

Novo u YU tim-u !
Za više informacija YuTim rent a car možete kontaktirati dobiti slanjem upita na stranici Kontakt, ili direktno pozivom na broj telefona +381 62 252500 (GSM, Viber, SMS, WhatsApp), ili jednostavno proćaskajte sa nama putem chat-a.

Global Digital Clinik