Radnički spreman za gostovanje Kolubari

radnički
Foto: FK Radnički

Fudbaleri Radničkog u subotu od 19 sati gostuju Kolubari iz Lazarevca, u 11. kolu Linglong Superlige Srbije.

Niški tim u ovaj meč ulazi kao 12. na tabeli sa devet bodova iz devet odigranih utakmica, dok je Kolubara na desetom mestu sa deset bodova, ali uz meč više.

Svoj drugi mandat kao šef stručnog štaba Radničkog u Lazarevcu će početi Radoslav Batak, koji se nakon 11 meseci vratio na Čair

“U Radničkom je u poslednje vreme bilo veoma turblentno. I što se tiče rezultata i što se tiče promena trenera. Vratio sam se sa namerom da donesem mir, koji je neophodan ovom klubu i njegovim navijačima. To možemo da uradimo isključivo dobrim rezultatima. Pred nama je neugodno gostovanje, jer se Kolubara pokazala kao ekipa koja je veoma opasna kada igra na svom stadionu”, rekao novi trener Nišlija radoslav Batak.

Od ovog 11. kola Radnički će imati i sportskog direktora, a to je Aleksandar Jovanović, igračka legenda kluba, koji je karijeru okončao pre nekoliko dana upravo kao fudbaler Kolubare.

“Veoma dobro poznajem narednog protivnika i mislim da imamo šanse da se u dobrom raspoloženju vratimo u Niš. Još jednom ponavljam da sam presrećan zbog novog posla. Meni je Radnički dao sve u životu, a sada je vreme da i ja njemu nešto dam. Uvek mi je bila želja da radim u Radničkom i za Radnički. Čeka me zahtevan posao, a moj prvi zadatak biće da se publika vrati na Čair, da prepozna novu energiju i ponese nas ka novim uspesima”, izjavio je Jovanović.