Radnički poražen od Kragujevčana

Foto: Radnički Niš
Foto: Radnički Niš

Fudbaleri Radničkog ubedljivo su poraženi na Čairu od strane imenjaka iz Kragujevca rezultatom 3:1. Nišlijama je ovo sedmi poraz u Mozzart Bet Super ligi Srbije.

Tim Nenada Lalatovića je poražen od strane Radničkog 1923 u poslednjoj utakmici 14. kola Super lige Srbije.

Strelci kod Kragujevčana bili su Damjan Krajišnik u 38, Stefan Čolović u 41. i Evandro u 62. minutu.

Za Nišlije jedini gol postigao je Nikola Štulić u 78. minutu i tako ublažio veliki poraz Radničkog iz Niša.

Na konferenciji za medije Lalatović je bio jako besan na savez i pominjao je kako u Radničkom postoje struje koje bi želele da smene predsednika kluba Ivicu Tončeva.

„U FSS vide šta se događa. Nisam komentarisao suđenje ni na jednoj našoj utakmici, iako nisam bio zadovoljan, jer sam „pod uslovnom kaznom”. Očigledno je da nekome smeta Ivica ili braća Tončev. Upao sam u ovaj haos. Neke struje buše Radnički na sve načine i pokušavaju mnoge druge stvari… Nikoga neću da imenujem, ništa ne mogu da promenim. Vuku se neki stari repovi i to je toliko očigledno, da je glupo pričati na tu temu. I savez i sudijska organizacije će morati da se malo više pozabave time. Nije mi jasno zašto i kome smeta Radnički, ko to hoće, a providno je, da preuzme kub. Zna se da postoji neka grupa ljudi, mnogo toga čudnog dešava“– rekao je Lalatović

Lalatović je u nastavku konferencije pomenuo i selektora Dragana Stojkovića

„Sve se ovo ponavlja i pitanje je za Fudbalski savez, za Piksija, za Nenada Bjekovića i Filipovića… Nisam tu da menjam, ništa ne zameram nikome, ni na šta se ne žalim, ali osećam da se nešto dešava. Možemo da imamo bolje suđenje. Nemam ništa protiv saveza, i FSS i svi organi i pojedinci od mene imaju i imaće moju punu podršku, posebno selektor Stojković“– izjavio je Lalatović.

Radnički se nakon 14. kola nalazi na 11. mestu na tabeli, a u sledećem kolu gostuje ekipi Javora.