RADNIČKI OSTAO BEZ TRENERA – “SRAMOTA ME JE, STIDIM SE OVOGA”!

fk radnički

Radnički iz Niša ni posle pet kola u Superligi nije došao do pobede, upisali su treći poraz, a Tomislav Sivić je podneo ostavku posle novog šamara.

Još posle ispadanja od Gzire je nudio ostavku, tada nije prihvaćena, ovoga puta su stvari drugačije. Novi Pazar je na Čairu slavio (3:1), navijači su skandiranjem protiv trenera pokazali šta misle, pa se potom i on oglasio.

Snosim odgovornost. Nismo pokazali strast ni želju za pobedom. Sešćemo i razgovaraćemo. Nije delovalo ovako kada smo počeli sezonu, desile su se neke stvari na koje nismo mogli da utičemo, ali na ovo jesmo. Sramota je kako smo igrali, nisam mogao da prepoznam svoju ekipu. Odmah ćemo to da rešimo“, rekao je Sivić pred kamerama “Arene sporta”.

Nije to dugo trajalo. Neposredno po završetku meča i izjavi koju je dao otišao je u svlačionicu, pa na konferenciju za medije. Tamo je potvrdio da je podneo ostavku i da je vreme da klub nađe drugog trenera.

Ekipi je potrebno nešto mnogo jače da se ‘prodrma’. Trener je taj koji mora da ide, da dođe neko ko će moći bolje. Ovo je bilo sramotno, stidim se. Žao mi je niške publike, ništa nije slutilo da će sezona ovako da krene. Nekom je život majka, nekom maćeha. Što se samog meča tiče, sebi smo davali golove, igrali smo loše, nismo bili na nivou. Čestitam Pazaru, Radničkom želim sve najbolje u nastavku sezone”, zaključio je Sivić.

Izvor: Mondo