Radiološki centar Eurodijagnostika Niš

radiološki centar
radiološki centar

Eurodijagnostika Niš je radiološki centar koji pruža preglede magnetnom rezonancom ili CT skenerom.

Naša savremena oprema pruža detaljne i brze rezultate pregleda na osnovu kojih precizno dolazimo do otkrivanja izvesnih zdravstvenih problema. Zahvaljujući razvoju tehnologije i primenom magnetne rezonance ili CT skenera u sferi medicine naši lekari mogu utvrditi prisustvo abnormalnosti u tkivima i kostima kao što su tumori, infekcije, bolesti krvnih sudova i dr.

Naše osoblje je sačinjeno od lidera iz oblasti svoje specijalizacije te svojim klijentima nudimo vrhunsko znanje i najnaprednije metode lečenja. Pored snimanja magnetnom rezonancom naš radiološki centar je upotpunio svoje usluge i CT skenerom koji je jedan od najefikasnijih i najtraženijih pregleda.

MSCT skener

MSCT skener generalno ima veoma široku primenu u sferi radiologije. Zahvaljujući jasnoj slici koja lekaru precizno govori o stanju unutar snimanog organa ovaj aparat se rado i često koristi za snimanje najrazličitijih delova tela. Usled pojave još uvek aktuelnog virusa, veoma često se primenjuje za snimanje pluća gde je u značajnoj prednosti naspram ostalih radioloških metoda, jer se upalno stanje može prikazati još u najranijoj fazi i na samom začetku oboljevanja.

CT skener

CT skener je mašina koja stvaranjem poprečnih preseka formira sliku pluća ili nekog drugog organa. Vizualizacija grudnog koša na ovakvoj mašini je od velikog značaja, jer su primenom ove radiološke metode i najmanje promene odmah vidljive (takozvane fleke ili mutne mrlje koje su karakteristične aktuelni za virus) što je od najvećeg značaja u pravovremenom i pravilnom postavljanju terapije i toka lečenja.

Kvalitet MR snimka ili CT skenera je veoma važan u našem dijagnostičkom centru, ali nije jedina prednost, jer pored medicinskog aspekta nastojimo i da finansijski segment bude uvek i svima pristupačan i propraćen specijalnim ponudama i akcijama. Dodatna pogodnost su i različiti načini plaćanja na rate – gotovinom, čekovima građana, kao i kombinacija plaćanja gotovinom i čekovima građana, preko računa (virmanski), posredstvom Ugovora sa osiguravajućom ustanovom Uniqa, Wiener Stadtische, Generali i Dunav osiguranja.
Kontaktirajte nas za konsultacije, dodatna pitanja i zakazivanje termina na 018/204-505 ili dostavite vaš upit putem našeg sajta www.eurodijagnostikanis.com ili mejla eurodijagnostikanis@yahoo.com.
Pregled pluća CT skenerom, CT snimanje ostalih delova tela ili precizna magnetna rezonanca vas očekuju u blizini Kliničkog centra, pored medicinskog fakulteta, na adresi Rentgenova bb, gde vas dočekuje naš stručni kadar zahvaljujući kojem se Eurodijagnostika Niš nalazi u samom vrhu radioloških dijagnostičkih ordinacija u Nišu i okolini.