Proizvodnja stolova i stolica "Abonos"

Tel: 018 592 144
Fax: 018 592 086
Mob: 063 11 77 140
Mob: 063 11 77 141
abonos@eunet.rs
www.abonos.co.rs


 Proizvodnja stolova i stolica “Abonos” to je priča o porodičnoj firmi sa 100% privatnim kapitalom.

To je priča o prerastanju male stolarske hobi radionice za izradu raznih predmeta od bukovog masiva u proizvodnju sposobnu da, svojim proizvodnim programom, odgovori strogim zahtevima tržišta. To je priča o sa početkom u ranim 80-tim godinama pa preko 1996 godine od kad se posluje pod ovim imenom, priča u vremenu sadašnjem a nadamo se i budućem.

“AbonoS” danas…

Solidni tehničko-tehnološki, kadrovski i organizacioni potencijali. Tim od 30-tak ljudi, upošljenih na poslovima vezanim za “proizvodnu liniju” kao i na poslovima marketinga i prodaje, sa zadatkom neprestanog poboljšavanja kvaliteta proizvoda i proširenja “ponude” kao i podizanja poslovnih odnosa s klijentima na viši nivo.

Proizvodni program koji čine parket, trpezarijski stolovi i stolice kao i stolice i stolovi koji se koriste u opremanju ugostiteljskih objekata “izvedenih” iz naših modela i “osmišljenih” kroz zajedničku saradnju s klijentima.

“AbonoS” sutra…

Naša želja je da svojim radom i profesionalnim odnosom prema poslu ostanemo pouzdan partner dosadašnjim klijentima i da probamo da steknemo poverenje novih klijenata kao i da iz naše proizvodnje izađe još mnogo lepih i kvalitetnih modela stolova, stolica ili neke druge vrste nameštaja, možda na predlog i ideju nekoga od Vas.

S poštovanjem, “AbonoS