sokovi Benni

Naselje Nikola Tesla
ul. Kragujevački Oktobar br. 55 Niš,
Niška Banja 18110

+381 18 542 876 
+381 18 542 433

e-mail kontakt
www.benniplus.rs
Posetite nas na Fejsbuku

Od početka rada politika kompanije se zasnivala na kvalitetu proizvoda i dobrim odnosima sa partnerima, što je doprinelo da se i pored jake konkurencije “Benni plus” održi kao uspešna kompanija na tržištu Srbije.

Sve je počelo u ranoj 1994-oj, kada porodica Ilić osniva malu zanatsku radnju za proizvodnju osvežavajućih bezalkoholnih napitaka u naselju Nikola Tesla, opštini Niška Banja u Nišu.

 

Uspešno poslovanje je postignuto konstantnim radom na poboljšanju kvaliteta, instaliranjem savremene proizvodne opreme, nabavkom najkvalitetnijih sirovina i ispunjavanjem sve oštrijih zahteva sa aspekta bezbednosti proizvoda kao i zapošljavanjem visokoobrazovanih kadrova.

“Benni plus” raspolaže savremenom opremom za proizvodnju osvežavajućih bezalkoholnih napitaka, sirupa i voćnih nektara, poseduje sopstveni vozni park, što omogućava efikasno snabdevanje kupaca.

Uspostavljanjem, održavanjem i stalnim poboljšavanjem sistema upravljanja bezbednošću hrane prema zahtevima standarda ISO 22000

 

benni sok niska banja

Proizvodni program preduzeća “Benni plus” je :

– proizvodnja gaziranih osvežavajućih bezalkoholnih napitaka
– proizvodnja negaziranih osvežavajućih bezalkoholnih napitaka
– proizvodnja sirupa za spravljanje osvežavajućih bezalkoholnih napitaka
– proizvodnja voćnih sokova-nektara (kašastih, mutnih i bistrih)
– proizvodnja osvežavajućih napitaka niske energetske vrednosti
– proizvodnja PET ambalaže.

Za proizvodnju kompletnog asortimana osvežavajućih pića i voćnih nektara koristimo vodu iz izvora “Studena”, koji se smatra jednim od najkvalitetnijih izvora u Evropi. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost vode kontroliše “INSTITUT ZA ZAŠTITU ZDRAVLJA” u Nišu. Kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda kontroliše “JUGOINSPEKT” – Beograd i “INSTITUT ZA ZAŠTITU ZDRAVLJA” – Niš

Svi tehnološki procesi u preduzeću “BENNI PLUS” D.O.O. usklađeni su sistemima upravljanja kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 22000: 2005, i principima HACCP-a.

Iz proizvodnog programa osvežavajućih pića izdvajamo:

– Proizvodi “Benni”
– Proizvodi “Vitas”
– Proizvodi “The Best”
 Sirupi
– Voćni nektar
– Nisko energetsko osveženje

“BENNI PLUS” poseduje savremeni vozni park, što omogućava efikasno snabdevanje kupaca, sa vozilima raznih nosivosti, i to od 1 do 24 tone, pa zbog toga količina robe nije preduslov kako bi se ona odvezla do krajnjeg kupca i onda kada se ukaže potreba za vanrednom isporukom robe.

Isporuka je brza i sigurna na bilo kojoj lokaciji u Srbiji u roku od 24h do naših cenjenih kupaca.

Takođe posedujemo i putnička vozila koje koriste naši komercijalisti na terenu za obilazak poslovnih partnera kao i za prevoz manjih količina poručene robe.

 

Dostava hrane u Nišu