Prenoćište "Zone" - Niška Banja

Petra Seratlića 8,
Niška Banja, 18250, Srbija

+381 18 4549838
+381 63 1091631

e-mail kontakt
zone.vagres.rs
Posetite nas na Fejsbuku

Prenoćište Zone – Niška Banja, se nalazi u samom centru Niške Banje, 200 m od glavnog šetališta, velikog banjskog parka, kafića i kafana, stacionara i wellnes centra Radon.

Banja Cara Konstantina prava je oaza vazduha, mira i lekovite vode uz dobar provod.

U saradnji sa obližnjim restoranom nudimo mogućnost pansionske ishrane i svečane večere sa muzikom.

Za odmor i uživanje na udaljenosti od samo 200 metara od prenoćišta Zone nalazi se zatvoren bazen sa termalnom vodom, wellness i spa centar Sense, koji mogu koristiti i naši gosti.

Na 100 metara od prenoćišta nalazi se balon sala pogodna za trening i rekreaciju malog fudbala, tenisa, košarke, kao i teren za fudbal.

Za naše goste organizujemo prevoz od/do aerodroma ili drugih destinacija, pružamo sve potrebne informacije, pomažemo u kupovinu karata za festivale, pozorište i ostala kulturna dešavanja. Uz licenciranog vodiča vršimo organizaciju poseta kulturno/istorijskim spomenicima Niša, Niške Banje i okoline.

Takođe za grupe ili pojedince organizujemo ili dajemo smernice za različite aktivnosti sve popularnijeg aktivnog odmora. Zbog specifičnog položaja i predivne prirode mogućnosti su brojne: planinarenje i slobodno penjanje, ronjenje, rafting, paraglajding, jahanje, paintball, lov i ribolov.

 Zbog specifičnog položaja i brzine usluge pogodni smo i za tranzitni turizam

Smeštajni kapacitet prenoćišta Zone čine 14 studio apartmana, sa ukupnim brojem od 40 do 45 ležaja.

Apartmani sadrže sve što očekujete i od smeštaja u visokokategorisanim hotelima: kompletno opremljenu mini kuhinju, mini bar, sopstveno kupatilo sa fenom, klima uređaj, centralno grejanje, kablovsku televiziju, wifi internet. Gostima je na recepciji na raspolaganju sef za čuvanje vrednosti, štampač, skener, fotokopir aparat, pribor za šivenje, pribor za čišćenje obuće, kišobran (bez plaćanja). Takođe na zahtev dostupan je krevetac za bebe (bez plaćanja), kao i usluge pranja i peglanja rublja gostiju.

Prenoćište Zone poseduje sopstveni parking sa video nadzorom. Širokopojasni internet dostupan je u svim sobama i u javnim prostorijama. Gostima je na raspolaganju nekoliko zajedničkih terasa, dvorište sa mobilijerom za okupljanje grupa, kao i bašta sa mobilijerom za odmor uz uslugu pića. U bašti je postavljeno i dečje igralište. Po potrebi se bašta može koristiti kao konferencijski prostor na otvorenom (vršimo uslugu iznajmljivanja projektora, video bima…).

 Parking i wifi internet su za goste prenoćišta besplatni. 

– Apartman 2 kreveta
– Apartman 3 kreveta
– Apartman 4 kreveta
– Apartman 2+2 kreveta
– Porodični apartman

Specijalne ponude

Aktivni odmor

– Planinaranje
– Rafting
– Paraglajding

Exe-Net