Prenoćište Laguna Lux

Prenoćište Laguna Lux
Rašićeva 6, 18000 Niš

Tel: +381 18 45 62 671
Fax: +381 18 45 62 672
Mob: +381 63 403 486

office@lagunalux-prenociste.rs
www.lagunalux-prenociste.rs

Pratite nas na Facebook-u

Garni hotel prenoćište “Laguna lux” idealno mesto za odmor i noćenje u Nišu.

Prenoćište Laguna lux je nov, moderno uređen objekat koji će u potpunosti zadovoljiti Vašu potrebu za udobnim, mirnim i kompletno opremljenim prostorom tokom boravka u našem gradu. Laguna Lux se nalazi na par minuta hoda od glavnog šetališta, tržnih centara “Kalče”, “Foruma” i “Podzemnog prolaza”, a našim gostima obezbedili smo i parking prostor.

Moderan smeštaj

Laguna lux raspolaže sa deset soba i jednim studiom. Nudimo vam 1 jednokrevetnu, 8 dvokrevetnih i 2 petokrevetne sobe, od kojih svaka može primiti i manji broj gostiju. Svaka soba poseduje TV, mini bar sa pićem po veoma povoljnim cenama, klimatizaciju, sef, kablovsku TV, Wi-Fi i žičani internet, kao i kupatilo u sklopu svake sobe ili pored nje. Kupatila su lepa i funkcionalna i poseduju tuš kabine, komforne toaletne ormariće kao i fen za kosu.

Usluga na visokom nivou

Na zahtev gostiju moguće su i dodatne usluge:

  • Doručak u našem restoranu
  • Besplatno uslužno pranje i peglanje odeće
  • Usluga budjenja

Usluge:

Recepcija

Recepcija hotela otvorena je 24 sata. Spremni smo da Vam pružimo detaljne informacije o hotelskim uslugama kao i lokacijama u gradu i gradskim događajima.

Restoran

Moderno uređen kutak za doručak i opuštanje uz omiljeno piće i prijatnu atmosferu. To je mesto gde gosti mogu podeliti svoje prijatne doživljaje dok probaju specijalitete koje nudimo.

Sobna usluga

Sobna usluga je dostupna od 7.00 časova ujutru do 23.00 časova uveče. U okviru sobne usluge nudimo sve sa bar menija i doručak. Svoj izbor možete napraviti sa liste menija dostupnih u svakoj sobi.

Kafe bar

Kafe Bar u hotelu odražava njegovu ukupnu atmosferu koja obiluje sofisticiranošću, toplinom i dobrodošlicom. Veoma opuštajuće mesto, sa detljima koji Vam donose atmosferu privatnog doma.

Internet

Wi-Fi i žičani internet je dostupan u celom hotelu. Dok odmarate u svojoj sobi, možete pregledati svoju e-poštu i biti povezani sa Vašim poslovima 24 sata. Internet je dostupan i dok se opuštate u kafe baru.

Pranje i peglanje

Uslužno pranje i peglanje veša upotrebom najkvalitetnijih preparata. Svaki Vaš zahtev za usluge pranja, peglanja i slično, biće besplatno procesuiran profesionalno i brzo.

Hidromasažna kada

Hidro, aero i hromo terapija je najbolji lek protiv stresa i napetosti. Mlazevi vode deluju poput masažera i opuštaju napete mišiće i tkivo, podstiču dotok kiseonika i hranljivih materija. Boravak u toploj vodi podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu. Hidromasaža stimuliše metabolizam i povoljno deluje na kardio vaskularni sistem, kao i na bolove u mišićima i glavobolju.

Infracrvena sauna

Infracrveni zraci prodiru oko 1cm u kožu i potkožno tkivo, a onda se putem krvotoka toplota širi po celom telu. Temperatura delovanja je između 50 i 70 stepeni i mnogo je efikasnija od finske saune. Blagotvorna je za detoksikaciju organizma, podizanje imuniteta, kod alergija, promena na koži i reume. Preporuka za korišćenje je jednom do dva puta nedeljno po 20-30 minuta. Nakon saune, predlažemo vam tuširanje i uživanje u laganim napicima.

Slana soba

Boravak u sobi obloženoj solju zasniva se na udisanju mikročestica prirodne kamene soli i aerosola koji se putem halogeneratora raspršuje po prostoriji. Haloterapija povoljno deluje na astmu, upalu sinusa i uha, obnavljanje sluzokože disajnih organa, kao i kod promena na koži, alergija i iscrpljenosti. Preporučeno vreme terapije za odrasle je 40 minuta, a za decu 20 minuta dnevno, u seriji od 10-15 tretmana.

Ručna masaža

Masaža pojačava cirkulaciju krvi, što znači da donosi više kiseonika, a odnosi više štetnih materija iz ćelija mišića. To je i glavna korist masaže. Mišići napunjeni kiseonikom imaju više energije za svakodnevne aktivnosti. Pored toga, masaža pomaže bolnim mišićima i zglobovima, povećava gipkost tela i tonus kože i deluje antistresno. Masaža nije samo obična relaksacija. To je i preventiva protiv nakupljanja stresa i emotivne i fizičke napetosti. Prosečno trajanje masaže celog tela traje oko sat vremena.

Dostava hrane u Nišu