POSAO! LIDL otvara konkurs za 40 prodavaca u Nišu

Lidl otvara konkurs za 40 prodavaca u Nišu
Lidl otvara konkurs za 40 prodavaca u Nišu

Kompanija Lidl Srbija u petak, 9. marta raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije.

Ovaj savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, operativno poslovanje će započeti tokom 2018. godine, istovremenim otvaranjem između 10 i 20 prodavnica.

KompanijaLidl Srbija je potvrdila da je kupila jednu lokaciju u Nišu, u Ulici Vizantijski Bulevar.

Radna mesta u Nišu

U sklopu velikog talasa zapošljavanja, Lidl će otvoriti konkurs za radna mesta i u Nišu, gde planira da  zaposli više od 40 prodavaca.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs. 

Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov.

U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe.

U sklopu temeljnih priprema za uspešno obavljanje radnih zadataka, Lidl će svim budućim zaposlenima organizovati sveobuhvatnu plaćenu obuku, koja ima za cilj uvođenje u posao i osposobljavanje zaposlenih za rad.

Svaki minut se plaća

Lidl Srbija će budućim kolegama ponuditi konkurentne radne uslove, u pogledu naknade, benefita i radnog okruženja.

Prodavci u Lidlu imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća“, navodi se u sopštenju ove kompanije.

“Raspisivanjem ovog konkursa započinjemo najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji. Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem“, poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.

LIDL konkurs za 1000 prodavaca u Srbiji

U sklopu ovog talasa zapošljavanja, Lidl će otvoriti konkurs za 300 radnih mesta u Beogradu, dok u ostalim gradovima (Boru, Inđiji, Leskovcu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu) Lidl će zaposliti po 40 prodavaca.

Global Digital Clinik