Pokret “Kreni-Promeni” izlazi na lokalne izbore u Nišu

Foto: FB Kreni - Promeni

Pokret “Kreni-Promeni” učestvovaće na izborima u Nišu 2. juna. Nosilac liste “I ja sam Niš” biće uzbunjivač, sociolog i stručni saradnik na Fakultetu umetnosti u Nišu Vladimir Stanimirović.

Posle odluke da izađu na lokalne izbore u Beogradu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, pokret “Kreni-promeni” na predstojeće lokalne izbore izaći će i u Nišu.

Lider pokreta i kandidat za gradonačelnika Beograda Savo Manojlović rekao je da nijedna promena ne može da se desi dok Niš ne ustane i da je zato “Kreni-promeni” odlučio da izađe i na lokalne izbore u najvećem gradu na jugu Srbije.

„Iskustvo i istorija nam pokazuje da u Beogradu ne može da se desi promena dok Niš ne ustane i zato smo došli ovde da bismo pomogli Nišlijama da ustanu“, navodi Savo Manojlović.

Među kandidatima na različitim listama lekari, privrednici, naučnici, radnici, sportisti, a u ovom Pokretu za prvog na listi odabrali su zaposlenog na Fakultetu umetnosti.

„Mi krećemo iz Niša na lep dan, na Đurđevdan. Nadam se da će Sveti Đorđe da nam pomogne da ovu aždaju koja nas davi 12 godina konačno skinemo s vlasti“, kazao je Vladimir Stanimitrović, nosilac liste „Ja sam Niš“.

Pored Stanimirovića, na listi su i profesorka Medicinskog fakulteta u Nišu Lidija Dimitrijević i profesor Pravnog fakulteta Mihajlo Cvetković, naveo je Savo Manojović i to su jedina tri imena sa liste koja je otkrio.

Global Digital Clinik