Pet načina da doček Nove godine učinite zanimljivijim

doček nove godine
Foto: Ilustracija, Pixabay

2020. godina približava se kraju, a kao i uvek krunisaće je doček Nove godine. Ono što mesecima cilj svih nas jeste to da sačuvamo zdravlje. Zbog toga i novogodišnju noć treba provesti sa malim brojem ljudi, na mirnom mestu.

Ipak, to nije razlog da doček Nove godine provedete dureći se na kauču, pred Vama je mnogo opcija, a mi ćemo Vam predložiti nekoliko načina da je učinite zanimljivijom. Ukoliko Vam se putuje, ne tugujte za dalekim destinacijama. Možete otputovati unutar granica naše zemlje, i pronaći mesto gde nema mnogo ljudi. Beograd je grad koji ima dosta toga da ponudi, a možete izbeći sva rizična mesta, i uživati u dočeku.

Jasno Vam je da govorimo o iznajmljivanju smeštaja.

Stan na dan Beograd opcija je koja će Vam obezbediti doček u prijatnom i bezbednom ambijentu, a opet nećete imati osećaj da ste zatvoreni kod kuće. S druge strane, još jedna opcija koja Vam je na raspolaganju su apartmani Beograd. U luksuznom apartmanu zaboravićete na sve brige, opustiti se sa dragom osobom i novu godinu dočekati rasterećeno.

Pet ideja za novogodišnju noć

Spremili smo nekoliko ideja i aktivnosti kojima možete upotpuniti doček.

Novogodišnji film

Dobri stari klasici sa srećnim krajem vratiće vam lepo raspoloženje. Ugodite sebi, napravite kokice, otvorite omiljeno vino. Dodajte malo glamura i uživajte! Beograd apartmani kao opremljeni su najboljom tehnologijom i internetom, tako da Vas jedan klik deli od omiljenog filma.

Obucite se svečano

Iako niste u restoranu, to ne znači da u novu godinu treba da uđete u pidžami i papučama. Ko kaže da se ne možete srediti? Obucite svoje omiljeno odelo ili haljinu, sredite frizuru i u 2021. uđite sa stilom.

Napravite koktele

Ne sumnjamo da čeznete za koktelima iskusnih barmena, ali dok ne dođu vremena kada ćete to moći da ostvarite, budi sami svoj barista! Evo jednostavnog recepta za omiljeni koktel agenta 007.

Za Martini su vam potrebni džin i vermut. U čašu sipajte dve trećine džina i jednu trećinu vermuta. Izmućkajte dobro i staviti u frižider da se dobro ohadi pre služenja. Za potpuni užitak, dodajte jednu maslinu u čašu.

Doprinesite novogodišnjem raspoloženju

Pored svečane odeće i koktela, ovu noć možete učiniti posebnom i novogodišnjim kapama i prskalicama koje će Vaše raspoloženje podići na praznični nivo.

Napravite teglu uspomena

Dekorišite teglu i na papirićima napišite sve lepe uspomene i sve stvari koje Vas čine srećnim. Napišite na čemu ste zahvalni, i svoje ciljeve. Kada tokom 2021. osetite da ste tužni ili da Vam je teško da nešto ostvarite, izvucite neki papirić i dozvolite lepim stvarima koje imate da vrate osmeh na Vaše lice.

Srećna Nova godina!

 

Dostava hrane u Nišu