Zaplanjac pečenjara

Pečenjara Zaplanjac
Ulica Knjaževačka 55
18106 Niš

018 575022

Dostava preko Donesi.com

Pratite nas na Facebook-u
Pratite nas na Instagramu

Radnja za pekarsku, trgovinsku i ugostiteljsku delatnost “Zaplanjac” otpočela je sa radom 08.01.1988. godine.

Osnovana je kao porodična, pre svega, pekarska radnja. Osnivač je, tada glavni pekar i vlasnik, a danas ugledni pekar u penziji, Velimir Kitanović, otac današnjeg vlasnika Brace Kitanovića.

Sam slogan radnje “kuća domaćinska” upravo govori o tome da je naša radnja izgradila uspeh na čvrstim temeljima složne, radne i požrtvovane porodice Kitanović. Pri osnivanju radilo je svega tri radnika. U početku to je bila mala i skromna radnja sa jednom pećnicom za pečenje hleba i mesa na prostoru od 80 m2.

Dugogodišnjim zalaganjem, pružanjem što kvalitetnijih usluga pečenja, pekarskih proizvoda i mesnih prerađevina, postali smo sinonim za: kvalitet, zadovoljstvo mušterija i besprekornost u radu. Uz savremenu tehniku i tehnologiju radimo poštujući HCCP standarde.

U svojoj ponudi osim prvoklasnog pečenja prasetine, jagnjetine, ovčetine i piletine, imamo i ponudu pekarskih proizvoda, sve sa roštilja, suhomesnatih proizvoda, smrznutog peciva, kolača, raznih vrsta riba i širok asortiman alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Trudimo se da proizvodi u našoj radnji budu na visokom nivou kvaliteta a po ceni koja je u skladu da prosečnim primanjima u našem gradu. Misleći na naše verne potrošače svakog meseca imamo neke proizvode na akciji, po vrlo povoljnim cenama. Trudimo se da i uz neposredan odnos naših prodavaca sa Vama uspostavimo što bolju saradnju i poverenje.

Nadamo se da ćete i u budućnosti biti zadovoljni našim radom i našom ponudom.

Hvala na poverenju!

Kurs Digitalnog Marketinga