Otkazan koncert grupe “Kerber”

kerber
Foto: Arhiva

Koncert grupe “Kerber” koji je trebalo da bude održan sutra na Letnjoj pozornici je otkazan zbog bolesti jednog člana benda.

„Usled pozitivnog nalaza na kovid jednog od članova grupe Kerber prinudjeni smo da zakazani koncert 23.9 otkažemo“, saopštili su organizatori. Prema navodima Nova.rs u pitanju je frontmen grupe Kerber Goran Šepa Gale.

Koncert kojim je ujedno trebalo da bude obeleženo i 40 godina od osnivanja grupe “Kerber”, biće zakazan u novom terminu o čemu će publika biti blagovremeno obaveštena.

“Pored velikog interesovanja i ozbiljnih priprema za koncert prinudjeni smo da koncert otkažemo, jer je jedan od članova grupe Kerber pozitivan na kovid. Nadamo se da će se brzo oporavati i da će biti mogućnosti da koncert ponovo zakažemo do kraja godine, ali o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti”, navode organizatori.

Dodaju da će svim kupcima koji su onlajn kupili ulaznice novac biti automatski refundiran u narednih 14 dana, dok one koji su lično kupili karte pozivaju da ih vrate, kako bi im novac bio refundiran.

“Oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima Ticket visona, a to su OMV pumpe, Indigo, Laguna, Exklusive change i Big star travel, potrebno je da na mail callcenter@tickets.rs posalju fotografiju kupljenih ulaznica ime i prezime, tekući račun, broj telefona i nakon obrade zahteva Ticket vision d.o.o. će izvršiti povraćaj novca. Kupci koji su ulaznice kupili na prodajnom punktu u Obrenovićevoj mogu vratiti ulaznice na istom mestu svakim radnim danom od 16h do 18 sati”, objašnjavaju organizatori.

Dodaju i da će sa refundacijom karata početi, 27. septembra, dok će na prodajnom puntku povraćaj novca početi od sutra, 23. septembra.