Osam medalja za KBS Naisus na Otvorenom prvenstvu Zrenjanina

osam medalja
Ekipa KBS Naisus (s leva na desno): Nikola Jocić, Nebojša Anđelković, Uroš i Jana Đurđević, Una Mitić, Andrej Stanković, Vasilije Mitić i Teodor Mitić (fale Lena Veljković i Tašana Petrović)

KBS Naisus je proteklog vikenda osvojio osam medalja na 10. Otvorenom prvenstvu Zrenjanina. Najmlađi takmičari (8-9 godina), ali i Tehnički tim, bili su i najbolji jer su zauzeli 1. mesto u ekipnom plasmanu.

“Osam medalja , 5 zlatnih, 1 srebrna i 2 bronzane predstavljaju bilans sa ovog međunarodnog takmičenja. U ekipnom plasmanu u formama ali i u pionirima 8-9 godina, zauzeli smo 1. mesto, dok su pioniri 6-7 godina zauzeli 3. mesto. Nažalost deo takmičara nije učestvovao usled bojazni roditelja ali i kašnjenja finansija od strane Grada”, kaže prvi čovek KBS Naisus, Milan Anđelković.
Takmičenje se održalo kako u borbama i u formama. Sportska hala „Kristalna dvorana“ okupila je preko 500 takmičara iz 43 ekipe i 7 zemalja. Takmičenje je održano bez prisustva publike.

 

Foto: KBS Naisus

Ekipa KBS Naisus-a koja je ovog puta branila boje Kluba, postigla je sledeći rezultat:

  • Vasilije Mitić – 5.mesto,
  • Nikola Jocić – bronza,
  • Jana Đurđević – bronza,
  • Uroš Đurđević – srebro,
  • Andrej Stanković – zlato,
  • Tašana Petrović – zlato,
  • Teodor Mitić – zlato,
  • Una Mitić – zlato,
  • Lena Veljković – zlato.

“Prvenstveno moram da pohvalim našeg najmlađeg takmičara, Andreja Stankovića. On je pokazao najveću borbenost. Pobedivši Stefana Ferencija (TK Olimp – Novi Sad) sa 4:0, a zatim Davida Milankovića (TK Sparta – Novi Sad) sa 17:6, osvojio je prvo mesto. Nema lepšeg osećaja nego kada se osvoji zlatna medalja na svom debitantskom nastupu. Una i Teodor su svoje protivnike sa lakoćom savladali pa se nadam da će zadržati pobednički duh i u narednom periodu”, zadovoljan je glavni trener, Nebojša Anđelković.

“Uroš je pobedio protivnika u polufinalu Miloša Miloševića (TK Elit – Inđija) sa 15:0, ali je ipak poklekao u finalu i time se okitio srebrom. Neprelazna prepreka za Janu, koja se okitila bronzom, ovog puta bila je osvajač turnira Lea Milutinović (TK Eurošped – Vršac). Takođe je i Nikola osvojio samo bronzanu medalju izgubivši od Miodraga Jovičića (TK Eurošped – Vršac). Jedini bez medalje sa ovog turnira ostaje Vasilije. Lena i Tašana su učestvovale u formama, gde su se okitile zlatnim odličjem i prikazale dominantnost u A klasi. Tim uspehom su Klubu donele 1. mesto u ekipnom plasmanu A klase” zaključuje Anđelković.

Dostava hrane u Nišu