optika milosevic

Optika Milošević
Koste Stamenkovića 16/1

069 15 147 15

www.optikamilosevic.com

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas na Instagramu

Optika Milošević je osnovana 2018. godine u Nišu. Bavi se izradom i ugradnjom dioptrijskih stakala. Nudi vam veliki izbor dioptrijskih i sunčanih okvira za sve uzraste.

Pored prodaje i ugradnje stakala, vrše se popravke naočara i provera dioptrije.

Uz svaki kupljen okvir dobijate krpicu, futrolicu i recept sa vašom dioptrijom.

Nudimo i mogućnost odloženog plaćanja.

Optičarska radnja Milošević ima iskusni tim specijalista. Pažnju koju posvećujemo svojim očima najbolje govori o nama. Zbog toga je izbor odgovarajuće optičarske radnje ključan korak, bez obzira da li je reč o preventivnoj nezi očiju ili ranom lečenju.

Optičarska radnja Milošević ima višegodišnje iskustvo u različitim oblastima optometrije. Visoki nivo usluga ogleda se u konstantnom usavršavanju i edukaciji na brojnim seminarima i kongresima, kao i u praćenju stručnih i naučnih dostignuća iz sveta.

Stručnost prati izuzetna posvećenost i individualni pristup. Dobra komunikacija je osnova za uspešno lečenje. Imajući to u vidu, Optika Milošević svakom pacijentu pristupa sa posebnom pažnjom, nastojeći da izgradi prijateljski odnos ispunjen uzajamnim poštovanjem.

Besplatna provera dioptrije

Besplatnu proveru dioptrije možete zakazati svakim radnom danom od 14 do 19 časova i subotom od 11 do 15 časova. Provera dioptrije se vrši kompjuterski i obavlja je optometrista obučen za proveru dioptrije kod pacijenata.

Dioptrijske naočare

Veliki izbor dioptrijskih naočara za mališane i starije možete pronaći u našoj prodavnici. Nudimo vam plastične, metalne i okvire sa strunom.

Sunčane naočare

Sunčane naočare mogu biti sa i bez dioptrije.
Takođe mogu biti potpuno ili postepeno zatamnjene.

Dioptrijska stakla

  • Anti-refleks stakla
  • Bifokalna stakla
  • Multifokalna stakla
  • Fotogrej stakla
  • Zaštitna stakla od plavog svetla

Radno vreme optike
Ponedeljak – Petak: 09-20 časova
Subota: 11-15 časova

Global Digital Clinik