Olymp fitness shop

T.P.C. Kalča , 18000 Niš
1.Sprat, lamela A, lokal br.7

tel.fax. 018/250-552
VIBER 064/343-66-22

PRATITE NAS 
Facebook  www.facebook.com/fitnessolymp/
Instagram link www.instagram.com/olymp_fitness_shop/

 

Sve na jednom mestu u oblasti fitnessa i bodybuildinga, po najpovoljnijim cenama i uz posebne pogodnosti za stalne kupce može se pronaći u FITNESS OLYMP-u.

Uz najveći izbor proteina, amino kiselina, kreatina, gejnera, tribulusa, preparata za povećanje mišićne mase i telesne težine, preparata za smanjenje masnih naslaga i definiciju mišića, poboljšanje izdržljivosti i potencije, kupcima su na raspolaganju i svakodnevni besplatni saveti od strane vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti.

Pored toga, dostupna je i oprema visokog kvaliteta za one koji su se opredelili za neki od borilačkih sportova, a dostupni su i svi neophodni rekviziti za potrebe bodybuildinga i fitnessa.

Pored nabavke adekvatnih preparata i suplemenata, svaki kupac može da dobije i stručni savet vezan za njihovu konzumaciju, ali i savete za što uspešniji trening i pravilnu ishranu.

ZA STALNE KUPCE FITNESS OLYMP JE OBEZBEDIO POPUSTE OD 10% – 20%!

Po preporuci vlasnika Fitness Olympa – višestrukog državnog šampiona u bodibildingu, prvaka Balkana i vice šampiona evrope, Dalibora Steševića preparate treba birati isključivo prema stručnim savetima, jer u ovom segmentu sportskog života nema prostora za grešku.

„Ukoliko se bavite sportom profesionalno ili ste samo rekreativac koji želi da postigne bolje rezultate na treningu, suplementi su obavezan dodatak. Zbog velikog izbora proizvođača, vrsta, doziranja i namene, početnik lako može doći u veliku nedoumicu šta je dobro za njega i njegove ciljeve.“ upozorava Stešević.

Za one manje upućene, Stešević daje definiciju suplementa – Suplement je dodatak ishrani i nipošto ne bi trebao biti zamena za ishranu/obrok. Uravnotežena ishrana bogata proteinima, složenim ugljenohidratima, zdravim mastima je najbolji put do postizanja rezultata, ali uz suplemente taj put će biti brži i kvalitetniji!

 

NAJVEĆI IZBOR, NAJBOLJA PONUDA

T.P.C. Kalca
1.Sprat, lamela A, lokal br.7
tel.fax. 018/250-552
VIBER 064/343-66-22\

NAJVEĆI IZBOR PROTEINA, AMINO KISELINA, KREATINA, GEJNERA, TRIBULUSA, PRAPARATA ZA POVEĆANJE MIŠIĆNE MASE I TELESNE TEŽINE, PREPARATA ZA SMANJENJE MASNIH NASLAGA I DEFINICIJU MIŠIĆA, POBOLJŠANJE IZDRŽLJIVOSTI, POTENCIJE…

NAJVEĆI IZBOR OPREME ZA BORILAČKE SPORTOVE, I REKVIZITA ZA BODYBUILDING I FITNESS…

SVE NA JEDNOM MESTU, I TO PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA.

DAJEMO STRUČNE SAVETE, VEZANE ZA KORIŠĆENJE SUPLEMENATA, KAO I SAVETE VEZANE ZA TRENING I ISHRANU.

ZA STALNE KUPCE ODOBRAVAMO I POPUSTE OD 10% – 20%!

 

FB link https://www.facebook.com/fitnessolymp/

Instagram link https://www.instagram.com/olymp_fitness_shop/

Exe-Net