€10

Turisticki aranzmani akcija

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 07/02/2020

  • Cena Prodaje: €10

  • Lokacija: Beograd

  • Telefon: 0113629171

  • Pregleda: 91

Opis Oglasa

Turisticki aranzmani akcija
Turisticka agencija TRAVELLINO osnovana je 2002. godine. Zadovoljstvo nam pricinjava kad nam se putnici prezadovoljni vracaju i nova putovanja osmišljavaju u saradnji sa nama.
Agencija TRAVELLINO organizuje turisticka putovanja za Evropske gradove: Budimpeštu, Bec, Prag, Istanbul, Barselonu, Rim, Trebinje, Sarajevo, Krakov, Veneciju, Pariz…, ekskurzije za osnovce i srednjoškolce, letovanja, zimovanja… Sa nama možete otici na nezaboravna krstarenja ili na neku daleku destinaciju. Vodimo Vas na jednodnevne izlete u neke od najinteresantnijih gradova zemalja u okruženju ili u neku od Madarskih banja da se relaksirate i na kratko odmorite od svakodnevnih obaveza. Upoznajte Srbiju kroz jednodnevne izlete: dvorce porodice Dunderski, Subotica, Palic, muzika i rucak na salašu, fruškogorski manastiri, pecine (Resavska, Rajkova, Risovaca…), manastire, vruca jagnjetina na slapovima, istocna Srbija… i još mnogo toga da se pamti i prica.
U našoj poslovnici možete kupiti polisu putnog zdravstvenog osiguranja bilo u sklopu naših aranžmana ili za individualno putovanje kao i avio karte za ceo svet.
Turisticka agencija TRAVELLINO je od 2010. godine clanica Asocijacije Nezavisnih Turistickih Agencija Srbije – ANTAS.
Konatkt telefon – 011/2645-624 ; 011/3629-171
web: http://www.travellino.rs/
facebook: TRAVELLINOTuristickaAgencija
instagram: @travellino.rs