€0

Tražim posao – životinje, biljke, mala deca

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 19/05/2019

  • Lokacija: Smederevo

  • Telefon: 0659621262

  • Pregleda: 177

Opis Oglasa

Zovem se Miloš, imam 37 godina, živim u Smederevu. Jako volim životinje, prirodu, malu decu, živi svet, te bih voleo da radim u nekoj od sledećih oblasti:

– nešto sa radom sa životinjama, nega i briga o njima i tako to
– nešto sa gajenjem biljaka
– nešto vezano za ekologiju i zaštitu životne sredine
– nešto sa radom sa malom decom

Nemam završenu školu iz navedenih oblasti niti iskustva u njima. Završio sam srednju školu za elektrotehničara računara i par nekih srodnih kurseva, radio u poslovima vezano za računare, ali ta oblast me nije nikada naročito zanimala. Uredan sam, vredan i pošten.

Shvatio sam da najviše volim životinje pa bih voleo da radim to. Imao sam tri mačke u stanu. Gajim kaktuse i druge sukulente u stanu. Možda počnem da gajim i drugo sobno bilje. Voleo bih da mi bude pružena šansa da naučim neki od poslova iz navedenih oblasti, da radim to, da napredujem, te kasnije možda otvorim i neki svoj biznis.

Evo nekih mojih “uslova” i ideja kako bismo to mogli da izvedemo:

– da atmosfera na poslu bude pozitivna, zdrava i dobra, jer slabo podnosim negativne ljude
– mogao bih da radim i volonterski ili da budem na praksi dok ne naučim posao, ali u tom slučaju je poželjno da vaša firma bude u Smederevu i okolini, ili ako ne, onda da radim kod vas besplatno u zamenu za smeštaj i hranu ako biste mogli da ih obezbedite
– ako je potrebno da završim neki kurs ili školu za posao koji mi nudite, dajte preporuku gde bih to mogao da učinim, koja je škola dobra za to
– o plaćenom angažmanu, toj varijanti i plati ne bih sada pisao, dogovorićemo se

Nema mnogo oglasa za ove poslove koje tražim, i uglavnom sam dobijao negativne odgovore ili da oglas nije više aktuelan. Neću nikoga da molim za posao, nemam “vezu” niti znam kako to funkcioniše sa zapošljavanjem kod nas. Zato ovom prilikom dajem oglas sa nadom da će mi se javiti iskreni poslodavci, ljudi dobre volje i ljubitelji oblasti koje sam naveo i koji žele da zaposle nekoga kao što sam ja i daju mu šansu. Hvala.

Kontakt:

Mobilni, Viber i WhatsApp: +381659621262
Email i Skype: milosomborac@gmail.com