€1

ULTRAZVUK ABDOMENA – VRAČAR

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Broj oglasa: 126665

  • Objavljen: 28/01/2022

  • Cena Prodaje: €1

  • Stanje: Novo

  • Lokacija: Beograd

  • Pregleda: 370

Opis Oglasa

ULTRAZVUK ABDOMENA – VRAČAR
ORDINACIJA HRAST DR POPOVIĆ
Najsavremeniji ultrazvučni aparati premium klase omogućavaju nam da vidimo više.
Imate bolove u stomaku ili leđima, nadimanje, mučninu ili povraćanje, naglo uvećanje trbuha, osećaj težine ili biste preventivno uradili ultrazvučni pregled abdomena i male karlice?
Kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku abdomena i male karlice možete zakazati već danas na najsavremenijim ultrazvučnim aparatima premium klase, u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ, na Vračaru.
Kompletan ultrazvuk abdomena i male karlice – obuhvata ultrazvučni pregled jetre, slezine, pankreasa, žučne kese i žučnih puteva, bubrega i nadbubrežnih žlezda, mokraćne bešike i mokraćnih kanala, materice i jajnika kod žena i prostate kod muškaraca.
Ultrazvuk abdomena (stomaka, trbuha) i male karlice predstavlja nezaobilazni metod u dijagnostici organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta. Ovim pregledom prikazuje se struktura različitih organa trbušne duplje.
Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede, a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala.

Vise o nama : https://ultrazvucnipregledi.com/

Za sve informacije : 011/2422340 ; 062/9494009 ; 062/9494007