€1

PET SHOP KANAREVO BRDO

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 12/10/2021

  • Cena Prodaje: €1

  • Stanje: new

  • Lokacija: Beograd

  • Telefon: 0628575828

  • Pregleda: 991

Opis Oglasa

PET SHOP KANAREVO BRDO
Za sve informacije ili kucnu dostavu : 062/8575828 ; 062/8575827
Pet Shop i Veterinarska apoteka Pseca sreca je prava oaza za vlasnike kućnih ljubimaca!
Snabdeven je sa mnogo artikala u u preslatkom lokalu sa kompletnim asortimanom hrane i opreme za sve kućne životinje.

Opremljen najprestižnijim brendovima, što garantuje visok kvalitet ponude. Cene su izuzetno pristupačne, a promotivne aktivnosti se često organizuju.

Naši zaposleni su posvećeni svom poslu, predusretljivo će odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za određeni artikal.

Nalazimo se na Kanarevom brdu u ulici Kanarevo brdo 40 i u ulici Pere Velimirovica 20, sa idejom da svojim kupcima omogući veliki izbor hrana za pse, mačke, ptice, ribice i glodare, kao i širok asortiman opreme i preparata za njihovu negu po najpovoljnijim cenama.

Izvrstan izbor hrane za pse. U ponudi je suva i vlažna hrana , razne poslastice u vidu keksića i žvakalica kao i medicinska hrana za pse koji pate od određenih tegoba.

Za održavanje nege i higijene pasa imamo šampone, četke, preparate za negu kože i dlake, sredstva za održavanje higijene prostora, sredstva za negu šapa, paste za zube, preparate za negu očiju i ušiju.

Sve od opreme za pse: povoci, ogrlice, lanci, ograde, korpe, pojasevi, privesci, transporteri, posude za hranu i vodu, kreveti, dušeci, prekrivači, razne igračke .

Hrana za mačke – U ponudi su granule (suva hrana) kao i konzervirana hrana, pašteta i sosevi ( vlažna hrana). Bitan deo naše ponude je i medicinska hrana, a imamo i veliki izbor poslastica za mace.

Za sve informacije ili kucnu dostavu : 062/8575828 ; 062/8575827

Ključne reči :