€12

Rent a car Nova Pazova EOW – 064 1137567

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 01/04/2022

  • Cena Prodaje: €12

  • Stanje: new

  • Lokacija: Beograd

  • Telefon: 064 1137567

  • Pregleda: 554

Opis Oglasa

Rent a car Nova Pazova ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Sva naša vozila su u potpunosti i propisno servisirana, tako da ne morate da brinete da li je auto ispravan ili ne.

Sva vozila su potpuno bezbedna i opremljena GPS uređajem (opciono), tako da možete biti potpuno sigurni da se nećete izgubiti.

Rent-a-car Nova Pazova Vam nudi da preuzmete i vratite vozilo gde god da se nalazite, bilo na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ili negde u Novom Sadu, na Vama je samo da nas pozovete da se dogovorimo!

Ako želite da iznajmite vozilo na duži vremenski period, recimo nekoliko meseci, Rent a car Nova Pazova nudi posebne cene i pogodnosti — samo nas pozovite; garantujemo da se nećete pokajati!

Molimo vas da nam prilikom rezervacije automobila pošaljete lokaciju preuzimanja ili datum vreme sletanjavašeg aviona, kako bismo mogli da nappravimo rezervaciju za vas. Cene najma su od 12 € / dan.

Da biste rezervisali automobil, kontaktirajte nas pozivom na +381 64 113 7567. Takođe možete da popunite formular na našem sajtu i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Iznajmljujemo automobile u na bilo kojoj lokaciji. Auto možete rezervisati online i mi ćemo doći po Vas ili vratiti na bilo koju adresu ili na aerodromu Nikola Tesla.

Rent a car Nova Pazova vam stoji na usluzi za iznajmljivanje putničkih i teretnih vozila.

Proces preuzimanja vozila traje kratko i sastoji se od pregleda automobila, upoznavanja sa autom i plaćanja usluge. Plaćanje se može izvršiti u kešu ili nekom od ponuđenih kreditnih kartica (Master, Visa, itd.).

Rent a car Nova Pazova EOW – 064 1137567

Za sve dodatne informacije i ponude nas kontaktirajte na:

064 1137567
WhatsApp, Viber…

Ključne reči :