€115000

Porodična kuća u Duvaništu

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 15/03/2019

  • Cena Prodaje: €115000

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 060 0 654 005

  • Pregleda: 97

Opis Oglasa

Porodična kuća u Duvaništu
Površine 250mkv, Pr + I + II, 1 ar plac, EG
CENA: 115.000 EUR

Nalazi se u izrazito popularnom, mirnom i pravom porodičnom naselju Duvaništu. Smeštena je na placu od 1 ara i spratnosti je Pr + I + II, sa ukupno 250mkv-a stambene površine. U prizemlju je poslovni prostor/lokal, pogodan za različite vidove poslovanja, dok su prvi i drugi sprat za stanovanje.

Na prvom spratu spratu je dnevni boravak, prostrana kuhinja sa trpezarijom, hodnik, toalet i dve terase, dok se na drugom spratu nalaze tri spavaće sobe, hodnik, kupatilo, jedna veća i jedna manja terasa. Etaže su povezane unutrašnjim stepeništem. Kuća je koncipirana za savremen način života i idealna je za porodično stanovanje. Grejanje je na kotao na struju sa razvedenom instalacijom radijatora. Na podovima je prvoklasni parket i keramika na stepeništu i u kupatilu. Spoljašnja stolarija je drvo aluminijum.

Nalazi se na lokaciji koja se ubrzano razvija i koja nudi veliki broj trgovina (Lidl, DIS, Stop šop, Roda centar, Tempo, Maksi). U neposrednoj blizini je i osnovna škola, vrtić, veliki broj igraonica, kafeterija i restorana, sportsko rekreativni centar…