€10

NAJBOLJA PIZZA NOVI SAD

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 08/09/2021

  • Cena Prodaje: €10

  • Stanje: new

  • Lokacija: Novi Sad

  • Telefon: 0216333222

  • Pregleda: 1061

Opis Oglasa

NAJBOLJA PIZZA NOVI SAD
Garden pizza & salad bar

Lokal je otvorio čuveni novosadski ugostitelj Mile Pica po povratku u Novi Sad 2017. godine. Objekat je smešten u jednoj od najlepših novosadskih ulica, uređen je moderno i kako mu i samo ime kaže ima prelepu baštu. Ovde se pravi pica izuzetnog kvaliteta.
Ističu da se testo sa najkvalitenijim sastojcima peče svega 3 minuta u tradicionalnoj peći na drva sa temperaturom od preko 450℃.Receptura njihove pice se usavršavala više od 40 godina, od kada je ovaj poznati novosadski ugostitelj, otvorio prvu piceriju kod socijalnog – „Napoli” 1973. godine.
Još jedna specifičnost našeg restorana jeste da se hrana gostima donosi u tiganju i služi direktno pred njima. Pored legendarnih pica, u ponudi restorana Garden nalaze se i drugi specijaliteti italijanske kuhinje, kao što su paste i brusketi. Na našem meniju očekuju Vas još: omleti, supe, stekovi, rižoto, specijaliteti od lososa i tune.
U Garden salad baru možete pronaći zdrave obrok salate sa govedinom, lososom, mlevenim mesom, piletinom… Napravljene od uvek svežeg povrća koje na Garden stolove dolazi iz lokalnih bašti, naše salate će oduševiti sve one koji tragaju za laganim, a ukusnim obrokom. Uskoro će naši gosti imati mogućnost da sami izaberu sastojke od kojih žele da bude napravljena njihova salata.
Posebno mesto u ponudi restorana zauzima bogata karta pića na kojoj se nalazi preko 30 etiketa vrhunskog vina, kao i 12 vrsta piva. Petkom i subotom naši gosti mogu da uživaju u akustičnim svirkama na gitari i klaviru. Takođe, postoji mogućnost dostave pica na teritoriji Novog Sada.
Uvek sveže, uvek kvalitetno – Garden Pizza & Salad Bar!
Vise o nama : https://www.gardenpizza.rs/
Za sve informacije : 021/6333222

Ključne reči :