€50

Izdajem apartmane u Sutomoru

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

Opis Oglasa

Villa Jadranka se nalazi u Sutomoru, samo 100 m od plaže, a vrlo blizu turističkog centra Bara. Doživite nezaboravne trenutke u mirnoj i prijatnoj atmosferi u kosmopolitskom gradu Sutomoru, na području prekrasnih plaža.
Ako želite provesti odmor u miru i sigurnosti, na moru, Villa Jadranka nudi apartmane. Svi apartmani su veoma prostrani i uključuju potpuno opremljenu kuhinju, privatnu terasu, klima uređaj, TV i besplatan bežični internet. Postoji i parking i velika zelena bašta.

Vlasnici su veoma ljubazni, prijatni i perfektni domacini, a smještaj je na dobrom mjestu jer je samo minut ili dva vožnje, odnosno 5 minuta hoda od grada. Pored toga, u blizini je restoran i supermarket. Plaža je otprilike stotinjak metara sa kratkim rezom. Djelimično je pješčana i djelimično kamenita i može dobro poslužiti.

Ova nekretnina je takođe ocijenjena za najbolju vrijednost u Sutomoru! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa ostalim imanjima u ovom gradu.

Villa Jadranka Apartmani su odličan smještaj u Sutomoru, vrlo dobar i lijepo uređen. Villa Jadranka se nalazi na samo 2 km od prekrasne Luke Bar. Sutomore pripada opštini Bar, smatra se najčistijim gradom u Crnoj Gori.
U velikoj bašti nalaze se garnitura za sjedenje i fontana, a takođe imaju veliki privatni parking. Isto tako, u samom vrtu, postoji i razonoda za vaše mališane. Tobogani i vrteške, učiniće da se vaši klinci zabave dok uživate mir u prekrasnoj bašti.

Villa Jadranka takođe ima otvoreni bazen koji stoji na raspolaganju gostima koji borave u njoj.

Između ostalog, svaki objekat u ovoj vili ima sef u kom možete zbrinuti svoje finansije ili materijalna sredstva visoke vrijednosti.

Smještaj je idealan za porodice sa djecom, starije osobe, kao i druženje sa prijateljima.

Za vise informacija, mozete kontaktirati sledeci broj telefona : +38267668130, ili putem mail-a na vinka.radovic@montenegrofun.com

Napomena: Cijene apartmana varijaju u odnosu na broj gostiju, kao i zeljeni period.