€1

Decija igraonica Pancevo

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 23/12/2019

  • Cena Prodaje: €1

  • Lokacija: Beograd

  • Telefon: 0646645130

  • Pregleda: 82

Opis Oglasa

Decija igraonica Pancevo
Dečija igraonica Delfin je najbolja igraonica u Pančevu za organizaciju rođendana, ali i celodnevni boravak dece, uz brojne aktivnosti i kreativne sadržaje. Provedite nezaboravne dečije rođendanske trenutke u našem ambijentu, opremljenom po najvišim svetskim standardima.
 
Uz razne igračke, lavirinte i rekvizite, naši animatori podstiču mališane da razvijaju svoje kreativne osobine, kao i logičke sposobnosti. Profesionalno i ljubazno osoblje pobrinuće se da Vaš doživljaj bude izvanredan.
 
Igraonica Delfin nudi razne pakete usluga koji su prilagođeni željama i mogućnostima klijenta.Trajanje rođendana u našoj igraonici je tri sata, a jedinstvena ponuda garantuje nezaboravnu igru i zabavu za slavljenika i njegove drugare, kao i odličan provod za odrasle goste.
 
Pogledajte našu ponudu, jer smo uvereni da ćete lako pronaći paket po Vašem ukusu:
 
* paket Classic *standardna usluga sa stručnim osobljem u vrhunski opremljenom ambijentu- cena 50 do 80 evra
 
* paket Kids * (za vaše najmlađe)koktel pecivo i neograničeno piće, rođendanska torta i sladoled, kao i mnoga iznenađenja- cena 200 do 250 evra
 
* paket All Inclusive *večera, piće, torta, frizura, slikanje, snimanje, poklon za slavljenika- cena 400 do 450 evra
 
Pored najboljih rođendana, igraonica Delfin nudi mogućnost celodnevnog boravka za decu u periodu od 06-16h (vreme se može prilagoditi potrebama roditelja). Tokom boravka kod nas svaki dan Vašeg mališana biće ispunjen raznovrsnim sadržajem, kako u prijatnom ambijentu igraonice, tako i napolju u igri sa drugarima. Takođe, deci su obezbeđena dva obroka i dve užine. Cena iznosi 110 evra na mesečnom nivou.
Za vise informacija : 064/6445130