€80

Vodena lampa (AQUAFRAME)

1 of
Prethodna Sledeća

Detalji Oglasa

  • Objavljen: 21/12/2019

  • Cena Prodaje: €80

  • Lokacija: Niš

  • Telefon: 0612715155

  • Pregleda: 260

Video

Opis Oglasa

Šta je AQUAFRAME?
Profil od stakla popunjen destilovanom vodom u čijem se podnožju nalazi cev sa rupicama iz koje izlaze mehurići.
Na samom profilu je moguća izrada gravure bilo kog logotipa ili slike tako da može biti I personalnog/unikatnog tipa. Oko samog profila je aluminijumski eloksirani ram koji može biti u raznim nijansama ili od drveta. U njemu se nalazi led rasveta različitih boja, koja osvetljava prvenstveno gravuru a zatim mehuriće I kompletan profil. Ceo takav sklopljen profil ide u postolje od pleksiglasa ili drveta i koje može biti razičitih nijansi.
Namena
AQUAFRAME je prvenstveno namenjen ulepšavanju enterijera ili eksterijera bilo kog tipa. Pogodan je za promocije ali je takođe zahvalan I kao posrednik u datim situacijama zbog luksuza koje zrači njegovo prisustvo.
Takođe može biti i poklon u raznim situacijama jer je tada unikatnog karaktera I sa jedinstvenom porukom. Izrada AQUAFRAME –a zahteva veliki trud I zalaganje. Sa ciljem da ispuni svačiju želju u realan oblik I osvoji srca klijenata nastao je slogan “Everything is possible” (sve je moguće). Pa samim tim velikoj gurpi ljudi daje simbol snage, motivacije I veru u moguće. Savršen je za promocije u večernjim časovima na gradskim trgovima, snimanja atraktivnih kadrova u reklamama I spotovima. Dok sa druge strane se savršeno uklopio kao elegantan estetski element u ugostiteljskim objektima I mestima gde je mirna atmosvera.
Naša vizija je da AQUAFRAME svojim prisustvom ulepša svaki trenutak I svojim klijentima ispuni svaku zamisao, jer za nas SVE JE MOGUĆE!