Pro-Mens
Jovana Ristića 11,
18000 Niš

018 250 700

kontakt@pro-mens.com
www.pro-mens.com

Pratite nas na Facebook-u
Pratite nas na Instagram-u

Obrazovno-razvojni centar „Pro-Mens“ se bavi obrazovanjem, inovacijama, unapređivanjem tehnika učenja kao i istraživanjem u obrazovanju.

PRO-MENS je osnovan januara 2013. godine, prvi je u regionu primenio u nastavi tehniku mentalne aritmetike na ovim prostorima i radi po međunarodnom standardu kvaliteta ISO 9001:2015 u oblasti obrazovanja.

Programi Pro-Mens

– SuanPan

Prvi program koji je zaživeo u centru jeste mentalna aritmetika SuanPan. S obzirom da se sama tehnika programa pod različitim imenima primenjuje u školstvu širom sveta, a u mnogim zemljama je i deo obaveznog obrazovanja, svakako je najbitniji faktor prilagođavanje određenog sistema obrazovnim i socio-kultorološkim potrebama određenog područja.

Usklađivanje programa mentalne aritmetike SuanPan sa obrazovnim sistemom, istraživanje i rad na istom bio je zadatak našeg centra Pro-Mens. Nakon uspešne lokalizacije i prilagođavanja programa mentalne aritmetike SuanPan za tržište regiona, centar Pro-Mens dobio je udela u samom vlasništvu nad programom i postao glavni predstavnik programa mentalne aritmetike SuanPan za područje Balkana.

SuanPan program podržalo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, kao i nadležna ministarstva u Crnoj Gori i BiH.

– FastForward – FFD

Drugi program, čiji je nosilac takođe Pro-Mens centar, jeste FastForward ili skraćeno, FFD – program brzog čitanja sa razumevanjem, u realizaciji sa ili bez programa tehnika pamćenja koji je takođe u ponudi. Način rada i karakteristike samog programa brzog čitanja FastForward, predstavljaju novinu u svetu brzog čitanja u regionu, a daju neosporne i jasno merljive rezultate.

– PlayAnttention

PLAY ATTENTION je visoko-tehnološki patentirani neurokognitivni program za učenje i razvoj potencijala koji omogućuje kompletan trening mentalnih veština – pažnje, memorije, koncentracije, oblikovanje ponašanja, odgovornosti, organizacije, svesnog i namernog fokusa u trenutku.

PLAY ATTENTION je namenjen svim osobama od 5 do 105 godina koje žele da dugoročno unaprede svoju najmoćniju mašinu- svoj mozak.

– Pamos

Pamos je namenjen za decu od 8 do 11 godina: jačanje pažnje, memorije, koncentracije i ostalih ključnih kognitivnih veština i unapređenje ponašanja.

Pospešuje razvoj emocionalne inteligencije kroz kreativnost i igru u kojoj je dete aktivni stvaralac znanja i uspešan nosilac svojih emocija.

Metodika i psihologija su srž svakog programa i daju jasne, merljive i konkretne rezultate.

O ostalim programima i mogućnostima saradnje možete se raspitati kod nas u centru ili nas kontaktirati.

Misija: pomoći svakom pojedincu da otključa svoj pun potencijal.

MI NUDIMO OBRAZOVANJE ZA ŽIVOT.
UM CARUJE.