Niški vaterpolisti: Pobeda imperativ!

Pavičić: Pobeda imperativ! Foto: VK Nais
Pavičić: Pobeda imperativ! Foto: VK Nais

Posle četiri utakmice na strani, vaterpolisti Naisa konačno će zaigrati na Čairu. Oni u petom kolu Superlige dočekuju Zemun, a kako ističu iz niškog kluba pobeda je imperativ.

“Posle četiri gostovanja, verovatno i najteža ove sezone, konačno igramo kući. Nažalost u meč ulazimo bez pobede. Utakmica ima etiketu: Mora da se pobedi. Mi u takvom raspoloženju dočekujemo utakmicu, tako se spremamo. Nema više opravdanja, niti mesta za opravdanja za poraz. Moramo da ponovimo partije iz Regionalne lige i Kupa. Dobro je što igramo pred našom publikom, značiće nam podrška sa tribina”kaže igrač Marko Pavičić.

Nais je sa većinom ekipa iz Superlige, već odmerio snage u A2 ligi. Zemun nije na toj listi. Ipak Nišlije su se pripremile za Beograđane i kažu da najveća opasnost preti od pozicionog napada.

“Sigurno je da smo na početku Superlige imali teška gostovanja, protiv Partizana, Zvezde i Šapca. Zbog toga smo došli u ovu situaciju gde smo. Zemun sigurno zna da igra vaterpolo, ali i mi smo se dobro spremali. Svi su zdravi i spremni za meč. Nadam se da ćemo uz jaku odbranu, smirenost u napadu i veliku podršku publike uspeti da sva tri boda zadržimo na Čairu”, kaže trener Stefan Luković.

Nais i Zemun jedine su ekipe bez bodova i nalaze se na začelju tabele.

Duel na Čairu zakazan je za petak, 27. aprila u 20:30h. Ulaz je slobodan.