Niški košarkaši u kolicima dobili donaciju od multinacionalne kompanije

Niški košarkaši u kolicima
Foto: KKK "Nais"

Niški košarkaši u kolicima dobili su donaciju od kompanije sa kojom godinama sarađuju.

Niški košarkaši u kolicima dobili su od kompanije Bauerfeind 50 majica koje će koristiti za promociju. „Pratimo KKK „Nais“ od njihovog prvog treninga, a kada smo u mogućnosti utakmice pratimo uživo. Veujemo da će naša donacija pomoći njihovoj promociji van terena“, rekao je regionalni direktor kompanije „Bauerfeind“, dr Slobodan Mitić.

Košarka u kolicima nije profitabilan sport, pa se aktivnosti kluba realizuju uz pomoć donacija u vidu novca, usluga i robe.

„Sarađujemo dugo sa kompanijom „Bauerfeind“, a iz te saradnje su proizašla i prijateljstva. Isti je slučaj i sa drugim partnerima kluba. Nemamo način da zahvalimo na nekoj donaciji, pa smo došli na ideju da to budu majice koje nam je pomenuta kompanija donirala“ zahvalan je predsednik KKK „Nais“, prof. dr Marko Aleksandrović.

Poznato je da je Bojnik puna tri meseca utočište niških košarkaša u kolicima, jer u Nišu nema termina za njihove treninge. Iz KKK „Nais“ ističu na svakom koraku da bez Bojničana bi treninzi prestali pre tri meseca. Zato je odlučeno da prve majice-suveniri budu poklonjeni predstavnicima Sportskog saveza Opštine Bojnik, predsedniku Dejanu Arsiću i Ustanovi „Sportska hala“ u Bojniku, pomoćniku direktora Igoru Zdravkoviću.

Dostava hrane u Nišu