Najava sportskog vikenda

Najava sportskog vikenda

U vikendu koji je pred nama imamo priliku da gledamo dobro poznate gradske ekipe. Niški sportisti biće domaćini drugim klubovima ali i gosti u drugim gradovima. Očekujemo dobru igru naših ekipa i nadamo se uzbudljivim utakmicama.

Fudbal

U subotu 18.02. od 13 časova na gradskom stadionu ,,Čair’’ sastaju se niški Radnički i Radnik iz Surdulice. Radnički se nalazi trenutno na jedanaestoj poziciji, imaju 4 boda manje od Radničkog iz Kragujevca, odnosno pozicijie koja vodi u play off. Radnik iz Surdulice se nalazi na poslednjoj poziciji.

Futsal

U nedelju 19.02. od 19.30 časova u okviru 17. kola prve futsal lige Srbije sastaće se ekipe Winter Sporta i Partenona. Winter Sport je u odličnoj formi i nalazi se na vodećoj poziciji, dok se ekipa Partenona nalazi na desetoj poziciji.

U ponedeljak 20.02. od 19 časova u sportskom centru ,,Šivara’’ u okviru 17. kola prve futsal lige Srbije sastaće se ekipe Gvozdenog Puka i Spartaka iz Subotice. Gvozdeni Puk se nalazi u lošoj formi, ima tri vezana poraza i trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji, dok se gosti iz Subotice nalaze na šestoj poziciji sa bodom manje od protivnika.

Ekipa Kalče u ovom kolu gostuje ekipi Jastrepca iz Blaca, u nedelju 19.02. od 19 časova. Kalča se trenutno nalazi na na sedmoj poziciji i posle pobede u kupu nad Partenonom pokušava da uđe u pobednički kolosek, dok se ekipa iz Blaca nalazi na pretposlednjoj poziciji.

Odbojka

U petak 17.02. od 19 časova u okviru 15. kola prve muške lige Srbije sastaju se ekipe Niša i Borca iz Paraćina. Nišlije se nalazi na trećoj poziciji sa istim brojem bodova kao drugoplasirana Vojvodina 2, dok se Borac nalazi na poslednjoj poziciji.