Naissus Info u rangu sa najboljim informativnim sajtovima Srbije

Naissus.Info od sada u rangu sa najboljim informativnim sajtovima Srbije
Naissus Info na naslovi.net; Printscreen

Naissus Info sada i na “Naslovima”

Poslovno-informativni portal Naissus Info postao je deo naslovi.net specijalizovanog pretraživača najboljih informativnih sajtova u Srbiji.

Objektivno, pravovremeno, tačno

To znači da je portal Naissus Info u bazi svih vesti objavljenih na najboljim srpskim informativnim sajtovima što je Naissus redakciji i svojevrsna potvrda uspešnog rada.

Printscreen naslovi.net

Poslovno informativne vesti 24 časa, 7 dana u nedelji

Portal Naissus Info postoji od 2005. godine, a pre samo nekoliko meseci je redizajniran, pri čemu se vodilo računa da se zadrže karakteristike vizuelnog identiteta. Čitaoci sada mogu da koriste značajno unapređenu pretragu.

Brzo, lako i jednostavno

“Zbog naše verne publike želeli smo da unesemo značajne novine i promene u doživljaju čitanja poslovno-informativnih vesti. Na ovaj način Naissus Info obeležava trinaestogodišnjicu svog postojanja, jer naši čitaoci to i zaslužuju”.

Budite i vi deo portala Naissus Info

Portal Naissus Info sadrži najkompletniji poslovni adresar grada, kao i besplatne male oglase.

Prepoznajemo značaj ere digitalizacije i znamo koliko je važno naći se na prvim mestima pretrage. I sami sebe unapređujemo iz dana u dan. Otvoreni smo za sve predloge i sugestije naših korisnika. Možete nam pisati na redakcija@naissus.info i pratiti nas putem naše FB strane i ostalih društvenih mreža”

 

Naissus.info je javno internet glasilo koje je upisano u registar medija APR-a pod brojem IN000542.

Pratite nas i dalje.

Global Digital Clinik