Trgovina Elekto Serdjo

maloprodaja:
Obilićev Venac br. 41,
tel. 018 45 60 363
Obilićev Venac br. 66,
tel. 018 45 62 805

veleprodaja i expo salon:
Ivana Milutinovića br. 30,
018 250 300
018 250 400

elektroserdjonis@gmail.com
www.elektroserdjo.co.rs

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Elektro Serđo je kompanija koja se bavi trgovinom na veliko i malo rasvetnim telima i elektro materijalom. Osnovana 1999. godine u Nišu kao mala porodična firma, vremenom se razvijala i narasla u kompaniju sa ozbiljnom reputacijom i potencijalima koji odavno prevazilaze granice naše zemlje.

Kod nas možete pronaći sve sto vam je potrebno za kućne instalacije, raznovrstan elektromaterijal, rešenja za osvetljenje prostorija, rešenja za spoljnu rasvetu, kao i veliki broj električnih uređaja.

U ponudi je i raznovrstan program lampi za spoljnu i baštensku rasvetu (spoljna rasveta u IP 54 – IP 68 u izradi). Imamo sve vrste utikača (dvopolne, tropolne, komunikacione, telefonske, TV) i prekidača (jednopolne, dvopolne, serijske, unakrsne).

Takođe vam nudimo sve vrste kablova, provodnika, zatim kablovski pribor, automatske i topljive osigurače, spratne table, grejalice, kalorifere i još mnogo mnogo toga.

Horoz Electric, Optonica, Akis Plastik, Aling Conel, Eti, Metalka Majur, Ozcan i Sert Plastik, samo su neki od najkvaltetnijih brendova artikala koje vam nudimo.

Posetite naše maloprodajne objekte u ul. Obilićev Venac br. 41 i 66, kao i novootvoreni expo salon i veleprodaju u ul. Ivana Milutinovića br. 30, uverite se lično u raznovrsnost i kvalitet proizvoda koje imamo u ponudi.