Konferencija „Novi lideri“ u organizaciji AIESEC-a

Konferencija „Novi lideri“ u organizaciji AIESEC-a
Konferencija „Novi lideri“

Organizacija AIESEC održaće  u Nišu konferenciju pod nazivom „Novi lideri“. Konferencija će biti održana u Oficirskom domu 18. aprila sa početkom u 11h.

Koje to osobine su mi potrebne da bih bio lider? Kako da budem uspešan u svom poslu? Na koji način mogu da dođem do svog cilja? Koja znanja i veštine su mi potrebne? Na ova, ali i mnoga druga pitanja, odgovore možete pronaći na konferenciji.

„Novi lideri“ je projekat koji organizacija AIESEC sprovodi od 2006. godine.  Okuplja više od 500 mladih lidera širom zemlje, sa ciljem da ih motiviše da budu nosioci  pozitivnih promena u svom okruženju.  Ideja je poći od mladih i dati im priliku da rade na svom kako ličnom, tako i profesionalnom razvoju. Ove godine, Niš će biti  jedan od osam gradova u kojem će projekat biti  realizovan.

Ovogodišnja tema konferecije  „Ugao 180 stepeni“ ima za cilj da podstakne mlade na promene i motiviše ih da se okrenu aktivizmu. Na samoj konferenciji mladi imaju prilike da upoznaju lidere iz svog okruženja, koji će učestvovati u svojstvu govornika. Osim govornika, učešće na konferenciji imaju i predstavnici firmi, koji će održati interaktivne radionice na kojima mladi mogu steći veštine koje će im zasigurno biti od koristi u poslovnom svetu.

Exe-Net