Institut za strane jezike "Andreja"

Institut za strane jezike “Andreja” u ponudi ima englesko zabavište sa svakodnevnim fizičkim aktivnostima; kurseve jezika za decu predškolskog i školskog uzrasta, opšte kurseve za odrasle, kao i mnoge specijalizovane kurseve engleskog jezika za posebne namene.

Naši profesori su kvalitetni predavači sa više od deset godina iskustva u radu sa polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja.

Ono što institut Andreja čini drugačijim jesu mladi, motivisani i energični ljudi, moderno opremljenje učionice sa Wi-Fi-jem, kafe-knjižarom, ali i veoma konkurentne cene.

Savremeno opremljen objekat sa prostranim i svetlim učionicama idealno je mesto za učenje u prijatnoj atmosferi.

Playschool

Naš playschool je za decu uzrasta 3-5 godina, svakog radnog dana od 11:00 – 15:00. U prijatnom okruženju sa brižnim i stručnim osobljem (profesori engleskog, nemačkog i fizičkog vaspitanja) omogućite svom detetu da uči kroz igru i raste sa nama.

Pre-school, Primary & Secondary Courses

Ako želite da Vaše dete ili tinejdžer sa lakoćom savladava gradivo u školi i svoje znanje aktivno koristi kad god se za to ukaže prilika mi Vam nudimo kompletan i najmoderniji sistem za učenje.

Kursevi za odrasle

Ako ste radoznali i ambiciozni ostalo možete prepustiti nama. Institut za strane jezike “Andreja” pomoći će Vam da sa lakoćom savladate kurs koji budete odabrali.

***Ponuđeni jezici su engleski, nemački, francuski, španski, ruski

ESP – Engleski za posebne namene

• poslovni engleski
• specijalni kursevi za računovodstvo, prava,
medicinu, turizam, bankarstvo…

Priprema za polaganje međunarodnih ispita

• za najmlađe polaznike
Starters, Movers, Flyers
• KET, PET, FCE, CAE, CPE
• TOEFL, IELTS, SAT
• ispiti GOETHE Instituta

– Opšti kursevi
– Specijalizovani kursevi
– Kursevi za decu
– Kursevi za kompanije
Nivoi

DOBRO DOŠLI!!!