Humanitarni turnir za decu bez roditelja

Džedajski pokret

U okviru projekta ‘Sila prati hrabre’, Džedajski pokret prvi put organizuje humanitarni turnir sa ciljem prikupljanja sredstava za edukativni kamp na Vlasini za decu bez roditeljskog staranja.

Humanitarni turnir održaće se u subotu, 31. jula u dvorištu O.Š. Dušan Radović, sa početkom u 10 časova. Odlučili smo se da za sve ljude dobrog srca, bez obzira na godine i rodnu pripadnost, profesionalno ili amatersko bavljenje sportom, organizujemo tri takmičenja:

  • Turnir u malom fudbalu,
  • Turnir u basketu 3 na 3,
  • Turnir u stonom tenisu.

Pored ovoga očekuje vas i specijalni challenge „Pobedi Minu“, u kome će članica Džedajskog pokreta – Mina Vasić, profesionalna takmičarka u stonom tenisu i učesnica u Super ligi Srbije, stati na crtu svakom ko se odvaži na taj potez!

Uslov za igranje sa Minom biće donacija u iznosu od 100 dinara za kamp, a ukoliko izađete kao pobednik Mina će vama pokloniti čak 1000 dinara!

Za ostale najbolje plasirane obezbedili smo nagrade u vidu medalja i zahvalnica, a svaki učesnik dobiće bedž sa porukom Džedajskog pokreta.

 Kako biste prijavili sebe i svoje timove, molimo vas da se prijavite preko sledeće forme: Prijava

Sva sredstva skupljena na turniru biće uplaćena za projekat osnaživanja dece bez roditelja.

Zato se prijavite ti i tvoj tim, igrajte nesebično za druge i pokažite ostalima šta znači hrabrost!

Naknada za učešće u turniru (po članu tima) za basket i fudbal je simboličnih 300 dinara, dok je za učešće u turniru za stoni tenis 200 dinara.

Neka sila bude s vama i vidimo se! 

#silapratihrabre