Humanitarni turnir u basketu 3×3 u Nišu za NURDOR

Humanitarni turnir u basketu u okviru „3X3 RODA prvenstva Srbije 2018.“
Humanitarni turnir u basketu u okviru „3X3 RODA prvenstva Srbije 2018.“

Humanitarni turnir u basketu u okviru „3X3 RODA prvenstva Srbije 2018.“ organizuje se treći put zaredom, a prihod od kotizacije učesnika namenjen je „NURDOR“-u.

Ovogodišnji turnir u okviru “3X3 RODA prvenstva Srbije 2018” igraće se na dva posebno opremljena terena koji će biti postavljeni na javnom prostoru ispred sedišta Gradske opštine Pantelej (Gutenbergova 4a).

Organizatori humanitarnog turnira, koji će biti održan 30. juna 2018. godine sa početkom od 10 časova, su Gradska opština Pantelej uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaškog saveza Grada Niša, Kancelarije za mlade grada Niša i donatora.

“Jedino u Nišu se turnir u baksetu igra dva puta godišnje i drago nam je da se ovaj olimpijski sport promoviše. Imaćemo i inostrane učesnike, tako da će turnir imati i međunarodni karakter“, ističu organizatori.

Sav prihod od kotizacije učesnika biće namenjen Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka “NURDOR”.

Iz NURDOR-a podsećaju da je u maju otvoreno novoizgrađeno hemato-onkološko odeljenje Klinike za dečije interne bolesti u Nišu, a da se sada prikupljaju sredstva za opremanje i rad četiri Roditeljske kuća za decu obolele od raka, kao i za rehabilitacione centre i kampove u Srbiji. 

Takmičenje se organizuje u seniorskoj i juniorskoj (2000. godište i mlađi) konkurenciji za muškarce i u seniorskoj za žene. 

Kotizacija za učešće na turniru je 3.000 dinara u seniorskoj konkurenciji, 1.500 dinara u juniorskoj za muškarce i 1500 u seniorskoj za žene.

Prijava je od 18. do 28. juna do 20 časova, a ekipe su dužne da 30. juna budu na mestu odigravanja do 10 časova.


Prijava za turnir se može preuzeti na ovom linku: http://www.pantelej.org.rs/tri%20puta%20tri 

VREDNE ROBNE I NOVČANE NAGRADE

SENIORI:

I mesto – 60.000 dinara 
II mesto – 20.000 dinara + sportska oprema KSS
III mesto – sportska oprema KSS

SENIORKE:

I mesto – 10.000 dinara 
II mesto – sportska oprema KSS
III mesto – sportska oprema KSS

JUNIORI:

I mesto – 10.000 dinara 
II mesto – sportska oprema KSS
III mesto – sportska oprema KSS

Sve kotizacije se uplaćuju ISKLJUČIVO NA račun 105-2254826-40 AIK Banka. Potpuna prijava sadrži popunjen prijavni formular i dokaz o uplati (fotografija ili skenirana realizovana uplatnica).

Dostava hrane u Nišu