Humanitarni koncert: Mladi za Nikolinu Ranđelović

Nikolina Ranđelović; Foto: Fondacija "Budi human"

Niška kancelarija za mlade u saradnji sa Niškim simfonijskim orkestrom organizuje humanitarni koncert za Nikolinu Ranđelović, malu Nišlijku kojoj su potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu.

Sva sredstva od prodaje karata biće prosleđena za lečenje ove devojčice.

„Kancelarija za mlade kroz Savet za humanitarne aktivnosti i Savet za socijalna pitanja se trudi da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Putem ovog humanitarnog koncerta prikupljamo sredstva za lečenje male Nikoline. Očekuje se da nastupe mladi muzičari, dečiji horovi, a imaćemo i predstavu iznenađenja“, poručili su organizatori.

Dvogodišnjoj Nikolini potrebna je pomoć za lečenje jednog od najtežih malignih oboljenja kod dece u iznosu od oko 300.000 evra.

Do sada je organizovano mnogo humanitarnih događaja, ali za lečenje male Nikoline još nije prikupljeno dovoljno sredstava.

Organizatori pozivaju sve Nišlije i one koji budu u Nišu da dođu na koncert

Koncert se održava u petak, 23. februara od 19.00h u sali Niškog simfonijskog orkestra, a minimalna cena karte je 200 dinara.

„Minimalna cena karte je 200 dinara, a oni koji imaju više mogu dati i više. Na ulazu će biti i kutija za dobrovoljni prilog. Karte će se prodavati na sam dan koncerta ispred ulaza, ali građani ih mogu kupiti i u Banci dobročinstva, kod Marine Adamović. Par dana pred kocnert biće i naši štandovi na lokacijama u centru Niša“, objašnjavaju organizatori.

Podsećamo da Nikolini možete pomoći putem fondacije „Budi human“ upisom 431 i slanjem SMS-a na 3030, zatim uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dinarski: 160-492871-34

Devizni: 00-540-0002490.5

IBAN broj: RS35160005400002490572