Hijaluronski fileri za atraktivno lice

U svetu estetske medicine, hijaluronski fileri su veoma traženi jer podmlađuju kožu bez potrebe za hirurškim zahvatima. A procedura je stekla popularnost i zbog svojih benefita i sigurnosti. Zato istražujemo šta su hijaluronski fileri i kako mogu transformisati kožu.

Šta su hijaluronski fileri i zašto su popularni?

Kako vreme prolazi, dolazi do promena na licu. Ponekad su te promene neželjene i trudimo se da ih preoblikujemo i uskladimo sa onim kako se osećamo i vidimo. Zato se hijaluronski fileri sve više koriste – oni su sredstvo kojim je moguće da se lice oblikuje i dodatno ulepša.

Glavni sastojak hijaluronskih filera je hijaluronska kiselina koja se već prirodno nalazi u našem organizmu. U vezivnom tkivu ulazi u sastav sa elastinom i kolagenom, a u proseku se u organizmu odraslog čoveka nalazi oko 15 grama hijalurona – u zglobovima, očima, koži i hrskavici. Kod mlađih osoba, čak oko 30% hijalurona koji se nalazi u telu prisutno je u koži.

Jedna od glavnih uloga hijalurona je da vezuje vodu, zadržavajući je poput sunđera u koži, te na taj način obezbeđuje čvrstinu u vezivnom tkivu, a kožu čini zategnutom i glatkom.

hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri nisu samo za popunjavanje usana

I dok je većini poznato da se hijaluronski fileri koriste za povećanje usana, istina je da nude mnogo više. Oni mogu:

  • Istaknuti jagodice, dajući licu sofisticirani izgled.
  • Konturirati bradu, čineći je lepše definisanom.
  • Naglasiti liniju donje vilice.
  • I naravno, dati usnama onu senzualnu punoću koju mnogi žele.

Magija iza hijaluronskih filera

S obzirom na to da su različite potrebe svakog lica, postoje različiti tipovi hijaluronskih filera koji se koriste u različitim regijama. Bilo da želite naglasiti jagodice, konturirati bradu ili ublažiti bore, odabir pravog filera je ključan za postizanje željenih rezultata.

Konsultacije sa stručnjacima – ključ uspeha

Prilikom donošenja odluke o tome da se podvrgnete proceduri sa hijaluronskim filerima važno je da se posavetujete sa stručnjacima koji će vas uputiti u ceo proces. Zato su u poliklinici Diva dr Bogdanović konsultacije sa vrhunskim lekarima specijalistima BESPLATNE.

Za lep i prefinjen izgled lica odlučite se za stručni tim poliklinike Diva dr Bogdanović

U poliklinici Diva dr Bogdanović očekuje Vas 9 lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije koji sofisticiran i lep izgled lica postižu suptilnim korekcijama hijaluronom, obraćajući pažnju na skladne proporcije i uz poštovanje prirodne fizionomije lica.

Upotrebljavaju isključivo hijaluronske preparate vodećih svetskih brendova koji su zvanično registrovani i kod nas.

U toj medicinskoj ustanovi hijaluron apliciraju tehnikom sa PIXEL KANILOM koja tretman čini komfornim. Dovoljan je samo jedan ubod za apliciranje hijalurona, nema potrebe za oporavkom jer nema podliva niti modrica i s obzirom na to da se radi o kanili sa tupim vrhom, zanemarljiv je rizik od oštećenja krvnih sudova i drugih struktura.

Pixel kanila je zaštitni znak stručnog tima poliklinike Diva zbog maksimalne preciznosti i bezbednosti, a ova ustanova je već 15 godina glavni edukacioni centar u regionu za ovu superiornu tehniku.

Za više informacija, posetite polikliniku Diva ili zakažite pregled, besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika Diva na 3 adrese:
Kosovska 34,
Njegoševa 19a, Slavija i Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.