ultra body space nis

Ultra body space
Gen. Milojka Lešjanina 1/36
18000 Niš

+381 64 26 35 236

Pratite nas na Facebooku
Zapratite nas i na Instagramu

Revolucionarna fitness tehnologija u Ultra body space studiju u strogom centru Niša.

Samo u Ultra body space studiju možete dovesti Vaše telo do savršenstva posredstvom najmodernije infrared i VacuTherm tehnologije.

Na raspolaganju su vam:

– Body Space VakuTherm ležeći bicikl je inovativno sredstvo fitnesa koji genijalno kombinuje vakum tehnologiju sa infrared tehnologijom.

Korišćenje bicikla potpomaže proces gubljenja kilograma, postizanje i zadržavanje željene figure, povećava izdržljivost, zateže kožu, redovnim korišćenjem uklanja celulit, sve ovo je ujedno trening za sagorevanje masti i ciljani tretman vakumom.

Ovaj moderan fitnes ležeći bicikl se posebno preporučuje onima koji pate od bolova u kičmi i leđima. Pogodan je ljudima sa viškom kilograma kojima tradicionli uspravni bicikl predstavlja preveliko opterećenje. Preporučuje se ženama, muškarcima, mladima, starima i svima koji vole udobnost i efikasnost u sklopu jednog treninga.

– Body Space VacuTherm traka za trčanje sagoreva čak 40% više masti od obične trake za trčanje (u proseku oko 1000 kcal / 30 min) i velikom snagom oblikuje Vaše telo.

Dok se u Body Space VacuTherm ležećem biciklu nalaze 4 infracrvene lampe snage 100W, traka za trčanje poseduje 6 lampi od po 150W snage!

Ova traka nije namenjena za klasično trčanje već samo za tempirano hodanje. Od struka na dole telo se nalazi u kapsuli, gde se putem vakuma i infracrvenog zraka ubrzava metabolizam i znojenje.

– Aparat Body Space Roller je odličan za zatezanje kože, za tretiranje i prevenciju nastanka celulita, za oblikovanje tela, kao i za sportiste radi zagrevanja i opuštanja mišića, za tretiranje problema u zglobovima i za sagorevanje masti.

Samo njegovim korišćenjem ili kao deo programa treninga možemo postići vidljive rezultate, a može se koristiti i za kompletnu masažu tela.