Brainobrain Smartplan

BrainOBrain Smartplan Niš
Bulevar Nemanjića 85a, zona II, lokal 70

063 284 214

Pratite nas na Facebooku
kontakt@smartplan.rs

Brainobrain Smartplan edukativni centar organizuje ubrzane letnje kurseve tokom leta, po specijalnom popustu od 50%. Neka deca iskoriste letnji raspust na najbolji mogući način uz učenje i druženje u našem centru.

Moždane vijuge Vaše dece biće aktivne i spremne za početak nove školske godine.
Brainobrain je dvojezični internacionalni program razvoja intelektualnih i životnih veština, uskladjen sa ISO standardom u obrazovanju, predvidjen za decu od 4 do 14 godina.

Sve informacije možete dobiti na br. 063 284 214, a tu je i naš sajt www.smartplan.rs

Zakažite besplatan demo čas i priuštite svom detetu nezaboravno leto uz učenje, igru i zabavu.

Brainobrain Smartplan omogućava detetu da razvije celokupni intelektualni potencijal, da poveže obe strane mozga razvijajući koncentraciju i fokus, superiorne matematičke veštine, memoriju, logiku, analitičke sposobnosti, fotografsko pamćenje, tačnost, kreativnost i maštu, vođstvo, samodisciplinu, samopoštovanje i samopouzdanje. Uči decu kako da budu lideri svog života.

Osim interaktivnog, kreativnog i opuštenog pristupa, BrainOBrain je jedini program za decu koji osim mentalne aritmetike sadrži i elemente NLP-a (NeuroLingvističko Programiranje).

Razvijajući svoje mentalne sposobnosti, deca postaju samosvesnija, odgovornija, razvijaju samopouzdanje i time poboljšavaju kvalitetu života ne samo sebi već i drugima u svom okruženju.

Osim praktičnih veština, nakon svakog nivoa polaže se test i dobija međunarodni sertifikat koji je priznat u 38 zemlje sveta.

Nastavu u Nišu vodi Jelena Nikolić, diplomirani master pedagog i sertifikovani edukator Brainobrain Akademije.

Svi treneri su fakultetski obrazovani i imaju iskustvo u radu s decom. Pored toga, prošli su licenciranje za BrainOBrain metodologiju i redovno prisustvuju seminarima za usavršavanje.

Intelekt dece se tokom ovog progama razvija u zabavnom okruženju prilagođenom za razvoj mozga, sa akcentom na otkrivanje talenata i sposobnosti deteta. Zabavna atmosfera, u kojoj su najvažniji pozitivni emocionalni odnosi, omogućava deci da postaju lideri koji su odgovorni za svoj život i okolinu.

Program je prilagođen svakom detetu ponaosob. Zato časove organizujemo u malim grupama i uvek negujemo individualni pristup razvoju.

Dođite i saznajte kako da otkrijete i razvijete pravi potencijal svog deteta.