ecka fish market

Ečka fish market
Episkopska 50, Niš,
+381 62 512 231
Bul. Zorana Đinđića 40b, Niš,
+381 62 512 201
Dostava,
+381 62 512 231

www.eckafish.rs

Pratite nas na Facebooku

Porodična firma Ečka fish već više od dvadeset godina nudi svojim sugrađanima jela spremljena od najkvalitetnije ribe i mesa.

Kod nas možete kupiti ili poručiti jela tradicionalne i mediteranske kuhinje spremljena po najvišim standardima.

Autentični ukus ribe

U našoj ponudi nalazi se veliki broj vrsta rečne i morske ribe, čiji ukus će oduševiti i najveće sladokusce. Ribu pečemo bez kapi ulja, po specijalnoj tehnologiji, koristeći autentične začine i marinade tokom pripreme.

Pored morske, tu je i rečna riba, kao i gotova jela, koja takođe spremamo na vrhunski, tradicionalni način. Poznati smo i po velikom broju posnih jela koje imamo u ponudi, zbog čega mnoge naše mušterije vole da svrate kod nas kada poste.

Gotova jela

Tradicionalna jela naših krajeva spremamo od najkvalitetnijeg, pažljivo biranog junećeg i svinjskog mesa, sa začinima srpske kuhinje. Pored jela od mesa, tu su i posni specijaliteti naših krajeva, kao i sveže salate.

Neka od tradicionalnih jela koja imamo u ponudi su: pasulj, punjena paprika, sarmice u vinovom listu, punjene tikvice, podvarak, čorbe i juneći gulaš. Potrudili smo se da u ponudu uključimo i posna jela, kako bi sve naše mušterije mogle da uživaju u našim jelima i u danima posta.

Posna jela koja nudimo uključuju: pasulj, punjenu paprika, sarmice u vinovom listu, i rižoto. Dva jela koja nudimo iako nisu deo tradicionalne srpske trpeze jesu rižoto i lazanje.
Kao prilog uz jela možete poručiti krompir spremljen na dva načina – pomfrit i pekarski krompir.

Sveže salate

Nijedan obrok nije potpun bez salate, pa tako u Ečka fish marketu možete odabrati i neku od salata koje spremamo od svežeg, sezonskog povrća.

Salate koje imamo u ponudi su: krompir salata, vitaminska salata, kao i salata od šargarepe. Pored svežeg, možete poručiti i grilovano povrće.

Dostava

Ečka fish market svojim kupcima nudi dostavu do kućne adrese. Uživajte u kvalitetnoj i ukusnoj hrani svakog dana, bez brige o kuvanju.
Dostava je besplatna za porudžbine preko 2000 dinara.

Ečka fish markete možete naći u Nišu i Leskovcu.
Niš: Episkopska 50 (Palilula) i na Bulevaru Zorana Đinđića 40b.
Leskovac: Južnomoravskih brigada 106, u samom centru Leskovca.