dekarbonizacija motora

Dekarbonizacija motora “Hydrogen tehnologies”
Velikojastrebačka 5, 18000 
Niš

063 844 17 67

FB STRANA

 
Radno vreme:
Pon-petak od 09.00 do 17.00h
Subota od 10.00 do 15.00 h
Nedeljom ne radimo

Najnovija tehnologija uklanjanja gareži iz motora i izduvnog sistema HHO gasom (Vodonik i Kiseonik) – BRZO, EFIKASNO, POVOLJNO….

MOMENTALNI EFEKTI NAKON DEKARBONIZACIJE MOTORA:

  • Bolje sagorevanje goriva
  • Manja dimnost i izduvni gasovi
  • Veća snaga i mirniji rad motora
  • Smanjena potrošnja goriva
  • Produžen vek trajanja motora
  • Čistija turbina, usisna grana, DPF, EGR, senzori, motorno ulje i filteri…

Najnovija tehnologija čišćenja motora, bez hemije, nakon koje nije potrebno zameniti ulje i filter, a koja ne zagađuje okolinu, je DEKARBONIZACIJA MOTORA VODONIKOM koja je sada dostupna kod nas.

Tehnologija velikog kapaciteta Vodonika (H) koja se upumpava u motor preko usisne grane dok radi na leru, omogućava da se kvalitetno ukloni garež sa ventila, siceva ventila, čela klipa, stublina, vrha dizne ili injektora, svećice, itd., kao i velikim delom sa EGR ventila, DPF filtera, toplog dela turbine, senzora, katalizatora,…
 
Čistija komora za sagorevanje omogućava povratak performansi motora, kao što je veća snaga i obrtni moment, mirniji rad, manje izduvne gasove (dimnost kod dizela, CO2, CO,…kod benzinaca), manju potrošnju goriva. Pored toga bolje sagorevanje goriva doprinosi i drastičnom smanjenju taloženja gareži na turbini, u usisnoj grani, EGR-u, itd, a takođe i u najproblematičnijem delu savremenih motora – DPF filteru.
 
I benzinski i dizelski motori imaju slične probleme kada je talog gareži u pitanju, tako da se podjednako uspešno rade svi tipovi motora, bez obzira na proizvođača ili starost motora. Najbitnije je da se upumpava velika/dovoljna, količina HHO gasa (Vodnik i Kiseonik), a to je oko 300-350 litara na čas. Sve ipod te kočine je mala količina za kvalitetan proces koji bi očistio delove u cilindru, a pogotovo za delove na izduvnoj grani.
 
Sa kvalitetnim HHO gasom i dovoljnoj količini, proces kvalitetne Dekarbonizacije traje 30 minuta. Sa malom količinom, čak se produžetkom procesa na 1 sat ili čak duže, ne mogu dobiti zadovoljavajući rezultati.
Global digital clinic